Fisch à la Mode

Zalm / Kip / Rendier 65 reviews
Fisch à la Mode 400g (6 Stuk)
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 15,95/kg 19,14 €
400g, 6 Stuk € 10,43/kg 25,02 €
810g, 6 Stuk € 6,65/kg 32,34 €
incl. btw, excl. verzendkosten
Fisch à la Mode 400g (6 Stuk)
Fisch à la Mode 400g (6 Stuk)
Fisch à la Mode 400g (6 Stuk)
Fisch à la Mode 400g (6 Stuk)
Fisch à la Mode 400g (6 Stuk)

De mix van drie soorten vlees en twee soorten vis voorziet katten van een schat aan waardevolle voedingsstoffen en is vooral populair vanwege de verschillende smaken.

Beschrijving

Voorbereiding

Volledig uitgebalanceerd kattenvoer. Klaar om te serveren, bij voorkeur voeren op kamertemperatuur.

Speciale kenmerken van het Anifit natvoer

  • Gezond vers vleesvoer met 90-99% vlees
  • Uitsluitend gebruik van vlees dat is goedgekeurd voor menselijke consumptie
  • Exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Voorzichtige bereiding door koud vullen
  • Thuisbezorgservice
  • Vrij van suiker en andere smaakversterkers
  • Vrij van soja en maïs
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Vrij van lokstoffen en vulstoffen
  • Vrij van diermeel
  • Vrij van plantaardig meel en graan
  • Geen dierproeven

Samenstelling

Lijst van voedermiddelen

Spiervlees van kip 31 %
Rendierspiervlees 7 %
Zalm 16 %
Witvis 16 %
Runderlong 18 %
Runderlever 11 %
Totaal vlees & vis
99 %
Inhoud < 1 %
Tomaat
poeder, rozenbottel, calcium, zout

1 %

Totaal 100 %

Spiervlees omvat zowel skeletvlees als hart- en buikspier.

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten, groenten, mineralen

Analytische bestanddelen in de droge stof

Om de analytische componenten te kunnen vergelijken met de waarden van andere producten, is het nodig om de analytische waarden om te rekenen naar een gestandaardiseerde basis voor vergelijking. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de waarden bij 0 % vocht (= droge stof) te vergelijken. U vindt deze waarden hieronder; de wettelijk voorgeschreven waarden in relatie tot het oorspronkelijke product vindt u onder deze informatie. Afrondingen kunnen leiden tot kleine rekenkundige afwijkingen.

58 % eiwit, 21 % vet, 2 % ruwe celstof, 14 % ruwe as, 0 % vocht, 5 % NfE (~koolhydraten), 1,5 % calcium, 1,5 % fosfor, 1,3 % natrium, 30 mg/kg koper, 145 mg/kg zink, 32 mg/kg mangaan

Analytische componenten

10% eiwit, 3% vet, 0,3% ruwe celstof, 2% ruwe as, 83% vocht, 0,9% NFE (~koolhydraten), 0,38% calcium, 0,34% fosfor, 0,4% natrium, 5 mg/kg koper, 36 mg/kg zink, 5 mg/kg mangaan

Dieetadditieven

Taurine: 600 mg/kg
Vitamine D3: 100 IE/kg

Aanvullende informatie Taurine

De hierboven vermelde taurinewaarde is de toegevoegde hoeveelheid taurine. Het vlees dat het bevat, bevat nog eens ca. 400 mg/kg taurine, zodat het totale taurinegehalte ca. 1.000 mg/kg kattenvoer bedraagt. Deze waarde is voldoende om katten voldoende van dit aminozuur te voorzien.

Voedingsadvies

Voedingsaanbeveling: (dagelijkse behoefte)

De basis is het normale lichaamsgewicht van de volwassen kat

Kat van 2-3,5 kg: ongeveer 100-200 g
Kat van 3,5-7 kg: ongeveer 200-500 g
Kat van 7-14 kg: ongeveer 500-800 g

Veelgestelde vragen

Is het voer geschikt voor kittens?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor kittens.

Is het voer geschikt voor oudere katten (senioren)?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor oudere dieren.

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Voer het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook makkelijker verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Bevat het product voldoende taurine?

Onze kattenmaaltijden bevatten ongeveer 1.000 mg/kg taurine. Deze waarde is voldoende om katten voldoende van dit aminozuur te voorzien.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. Bij prooidieren zit zout bijvoorbeeld in het bloed en wordt het van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijpen.

Opmerkingen

Complete voeding voor katten (alle levensstadia: kitten, volwassen, senior)

Verkrijgbaar in de maten 200 g, 400 g, 810 g

Gemaakt in Zweden

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

AniFit maakt van elke maaltijd een hoogtepunt Onze beide katten vinden Anifit-voer erg lekker. Ik zie ook geen verschil tussen de verschillende soorten. Als het etenstijd is, miauwen ze luid en als ik met de blikjes de tuin in loop om een foto te maken, komen ze nieuwsgierig mee. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze beide katten vinden Anifit-voer erg lekker. Ik zie ook geen verschil tussen de verschillende soorten. Als het etenstijd is, miauwen ze luid en als ik met de blikjes de tuin in loop om een foto te... Lees ervaringsverslag Ik kan Anifit met een gerust hart aanbevelen! Hallo ik heb een 4 maanden oude kitten Nelly voordat ze bij mij kwam heb ik gezocht naar een hoge kwaliteit voeding en de test winnaar is anifit ik ben al een lange tijd bezig door middel van video's en ervaringen van huisdiereigenaren anifit komt heel goed bij de dieren ik heb zelf ook getest voor mijn Nelly ze accepteert goed maar van alles is belangrijk voor mij dat ze een gezonde voeding krijgt. Ik heb ook de anifit dennen kattenbakvulling die heel erg goed is, geen vergelijking met degene d... Hallo ik heb een 4 maanden oude kitten Nelly voordat ze bij mij kwam heb ik gezocht naar een hoge kwaliteit voeding en de test winnaar is anifit ik ben al een lange tijd bezig door middel van video's ... Lees ervaringsverslag We zijn erg tevreden over ANIfit De favoriete variant van onze katten is "Fish a la mode". Deze bevat zalm, kip en rendier. Het bevat ook een kleine hoeveelheid groenten. Onze katten zijn er dol op en kunnen haast niet wachten tot het heerlijke voer weer beschikbaar is. We zijn erg blij met ANIfit. Vriendelijke groeten Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. De favoriete variant van onze katten is "Fish a la mode". Deze bevat zalm, kip en rendier. Het bevat ook een kleine hoeveelheid groenten. Onze katten zijn er dol op en kunnen haast niet wachten tot he... Lees ervaringsverslag Super service en heerlijk eten We hadden al veel over Anifit gelezen op internet en waren erg enthousiast. Toen sprak ik met onze consulente, Annette Klisz, die me hielp bij het kiezen van de juiste voeding en ons hielp bij het wisselen van voeding. Geweldige service en ze heeft ons tot nu toe altijd kunnen helpen. Onze Knut is 11 jaar oud en we hopen dat hij nog lang bij ons blijft. Onze kater Smocky, 12 jaar oud, krijgt ook Anifit en het is erg goed voor hem. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. We hadden al veel over Anifit gelezen op internet en waren erg enthousiast. Toen sprak ik met onze consulente, Annette Klisz, die me hielp bij het kiezen van de juiste voeding en ons hielp bij het wis... Lees ervaringsverslag
Sammy de hond &amp; Kaspar de kat Beste Anifit Team, Voordat we Anifit leerden kennen, gaven we onze hond Sammy alleen droogvoer en hooguit wat pens in blik. Het resultaat was dat onze hond, die we twee jaar geleden uit Spanje haalden toen hij ongeveer negen jaar oud was, steeds zwaarder werd - ook al kreeg hij maar tweederde van de door de fabrikant aanbevolen hoeveelheid voer. Sammy rook heel onaangenaam, had een vette huid en een doffe vacht en een opgezwollen maag met ernstige winderigheid. Daarnaast kwamen zijn grote en kl... Beste Anifit Team, Voordat we Anifit leerden kennen, gaven we onze hond Sammy alleen droogvoer en hooguit wat pens in blik. Het resultaat was dat onze hond, die we twee jaar geleden uit Spanje haalde... Lees ervaringsverslag Baby (overgewicht) Beste Anifit Team, Baby, onze kleine kat is ongeveer 8 jaar oud en is weggelopen. Toen hij ongeveer een half jaar oud was, ging hij met Kerstmis van huis naar huis. Hij heeft bij ons een thuis gevonden. Baby had vanaf het begin een gezonde eetlust. De etensbakjes werden en worden zorgvuldig uitgelikt; er blijft geen kruimel in achter. Baby heeft echter ook een gewichtsprobleem omdat hij altijd honger heeft. Het droge dieetvoer dat de dokter voorschreef, was geen succes. Baby zat nooit echt vol.... Beste Anifit Team, Baby, onze kleine kat is ongeveer 8 jaar oud en is weggelopen. Toen hij ongeveer een half jaar oud was, ging hij met Kerstmis van huis naar huis. Hij heeft bij ons een thuis gevond... Lees ervaringsverslag twee kittens (dennennest) Beste Anifit Team, We hebben nu zeven maanden twee kittens in ons gezin en in het begin gebruikte ik kattenbakvulling van Catsan, wat me het non plus ultra leek, omdat veel van mijn vrienden het kochten. Toen ik overstapte op anifit en de anifit kattenbakvulling uitprobeerde, ging er een wereld voor me open. Nu weet ik wat het betekent als een kattenbakvulling goed klontert en echt geurbindend is. Ik blijf zeker alleen dennenstrooisel gebruiken. Met vriendelijke groet Elke Tillmanns April... Beste Anifit Team, We hebben nu zeven maanden twee kittens in ons gezin en in het begin gebruikte ik kattenbakvulling van Catsan, wat me het non plus ultra leek, omdat veel van mijn vrienden het ko... Lees ervaringsverslag Gewoon gelukkig Beste Anifit Team, Hier is mijn favoriete foto van mijn twee "mannen". Sammy is blij omdat ANIfit hem zo goed smaakt - en Julian is blij omdat Sammy zo gezond is dankzij ANIfit! Vriendelijke groetenMevrouw Daniela H. Juni 2013 Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Hier is mijn favoriete foto van mijn twee "mannen". Sammy is blij omdat ANIfit hem zo goed smaakt - en Julian is blij omdat Sammy zo gezond is dankzij ANIfit! Vriendelijke groetenM... Lees ervaringsverslag
Cleo &amp; Mau (astma, agressief) Beste Anifit Team, Cleo (onze astmakat) en Mau (onze agressieve kat toen er bezoek kwam) zijn veel ten goede veranderd! We voeren Anifit sinds september 2012. En sindsdien hebben we Cleo niet meer naar de dierenarts gebracht voor een astma-injectie. Sindsdien heeft ze geen aanvallen meer gehad. Ze is heel beweeglijk en fit. Ze speelt zelfs, wat ze vroeger nooit deed. Alles is ook positief voor Mau. Om het haar naar de zin te maken, kochten we altijd Feliway en gebruikten dat in de woon- en sla... Beste Anifit Team, Cleo (onze astmakat) en Mau (onze agressieve kat toen er bezoek kwam) zijn veel ten goede veranderd! We voeren Anifit sinds september 2012. En sindsdien hebben we Cleo niet meer na... Lees ervaringsverslag Fuerza (aseptische femurkopnecrose) Hallo, Gisteren heb ik ze zalm met haring gevoerd, wat erg visachtig is en ze zeiden dat sommige katten daar problemen mee hebben. Maar de drie sprongen er zoals gewoonlijk weer op en vandaag heb ik ze 's avonds de lam met hartjesvariant gevoerd. Er zitten zelfs hele harten in. Ik ben dolblij. Mijn worteltje eet normaal heel lang, gaat weg, komt terug, eet nog wat en laat dan wat liggen, maar sinds Anifit doet ze dat niet meer. Nu eet ze altijd alles meteen op. Dat is ontspannend voor mij, wan... Hallo, Gisteren heb ik ze zalm met haring gevoerd, wat erg visachtig is en ze zeiden dat sommige katten daar problemen mee hebben. Maar de drie sprongen er zoals gewoonlijk weer op en vandaag heb ik... Lees ervaringsverslag Diabetes - insulinebehoefte Hallo Anifit Team, Nog een verheugend verslag van een van mijn patiënten: Sheila de kat was gediagnosticeerd met diabetes en de eigenaar moest haar elke dag 4 eenheden insuline spuiten. De kat was al enkele maanden stabiel op deze dosis insuline. Na mijn voedingsadvies besloot de eigenaar om het voer te veranderen van conventioneel droogvoer naar Anifit. Na 2 weken kreeg Sheila een insulineshock en werd ze door de dierenarts teruggezet naar 2 eenheden insuline, omdat de hoeveelheid geïnjecteer... Hallo Anifit Team, Nog een verheugend verslag van een van mijn patiënten: Sheila de kat was gediagnosticeerd met diabetes en de eigenaar moest haar elke dag 4 eenheden insuline spuiten. De kat was al... Lees ervaringsverslag Helemaal tevreden! Dit zijn onze twee muizen Carlos en Paulchen! We voeren Anifit nu ongeveer 1 1/2 jaar en zijn er helemaal tevreden over en onze twee muizen natuurlijk ook. Na slechts een korte tijd hebben we al een enorme verbetering opgemerkt: Hun vacht is heel glanzend en zacht geworden. Hun uitwerpselen en de geur van hun urine werden ook veel beter, het rook niet meer zo sterk en hun spijsvertering werd meer gestimuleerd door Anifit. Dat merkten we toen we restjes van ons oude voer vonden en dat aan ze vo... Dit zijn onze twee muizen Carlos en Paulchen! We voeren Anifit nu ongeveer 1 1/2 jaar en zijn er helemaal tevreden over en onze twee muizen natuurlijk ook. Na slechts een korte tijd hebben we al een... Lees ervaringsverslag
Treurende blaren "Ik ontmoette mijn kat Hugo negen en een half jaar geleden op een parkeerplaats langs de snelweg. Hij had geen eigenaar meer. We gingen naar de dierenarts omdat hij niet zindelijk was en overal plaste. Hij had ook huilende blaasjesop zijn onderlip, dus hij had een auto-immuunziekte. De dierenarts vond ook tandsteen. De dierenarts wilde me een bepaald dieetvoer geven om de struvietstenen te bestrijden. Ik weigerde, omdat ik toen al met Anifit-voeding had gewerkt als consulent, maar ik had nog ge... "Ik ontmoette mijn kat Hugo negen en een half jaar geleden op een parkeerplaats langs de snelweg. Hij had geen eigenaar meer. We gingen naar de dierenarts omdat hij niet zindelijk was en overal plaste... Lees ervaringsverslag Ben (vachtproblemen) Hallo beste Anifit-team, Ik kreeg Ben 1 1/2 jaar geleden met een doffe en ruwe vacht, overgewicht en als hij poepte, dacht je dat een Duitse herder zijn stinkende uitwerpselen in de kattenbak had gedaan. Het Anifit-voer heeft zijn vacht glanzend en zacht gemaakt. Zijn uitwerpselen liggen binnen de normale grenzen &lt;=&gt;massa en geur. Maar wat me het meest verheugt: hij zit vol! Als hij ander voer krijgt, ruikt hij dat eerst, maar niet met Anifit-voer. Als hij ander voer lekker vindt, eet hij... Hallo beste Anifit-team, Ik kreeg Ben 1 1/2 jaar geleden met een doffe en ruwe vacht, overgewicht en als hij poepte, dacht je dat een Duitse herder zijn stinkende uitwerpselen in de kattenbak had ged... Lees ervaringsverslag Maja &amp; Willi (winderigheid / auto-immuunziekte) Beste Anifit-team, We hebben twee katten. Maja is bijna vijf jaar oud en onze Willi is net drie geworden. Maja had constant last van winderigheid, haar anus zat vol ontlasting en ze moest vaak overgeven. Ze is overal gevoelig voor en erg kieskeurig als het op eten aankomt, en alles wat ze niet lekker vindt wordt weggekrabd. Willi was nog maar kort bij ons toen we ons realiseerden dat hij ziek was. Eerst had hij bloederige, gebarsten poten, toen zaten zijn achterpoten vol bloedkorsten. Vervolgen... Beste Anifit-team, We hebben twee katten. Maja is bijna vijf jaar oud en onze Willi is net drie geworden. Maja had constant last van winderigheid, haar anus zat vol ontlasting en ze moest vaak overge... Lees ervaringsverslag Kimba en Julchen Beste Anifit-team, Ik neem aan dat het nu ongeveer 1 jaar geleden is dat ik ben overgestapt op Anifit voeding. In het begin was het een beetje moeilijk omdat de twee meisjes (Kimba 5 jaar en Julchen 7 jaar) waarschijnlijk erg gewend waren aan de smaak van de industriële voeding. Maar inmiddels zijn ze eraan gewend en ik hoop dat ze het ook lekker vinden. De twee soorten vis, Nautilus Ragout en Fish ala Mode, gaan goed en we wisselen af en toe af tussen Power Potty en Puterich's Delight. Ik heb ... Beste Anifit-team, Ik neem aan dat het nu ongeveer 1 jaar geleden is dat ik ben overgestapt op Anifit voeding. In het begin was het een beetje moeilijk omdat de twee meisjes (Kimba 5 jaar en Julchen ... Lees ervaringsverslag
Mijn drie katten (haaruitval) Beste Anifit-team, Sinds eind augustus 2014 krijgen mijn drie katten (2 Brits Korthaar katten, beide 4 jaar oud en 1 Maine-Coon-Ragdoll mix kater) Anifit te eten. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in gezonde, soorteigen voeding voor huisdieren, maar het is me niet gelukt om de overstap te maken omdat mijn katten alles weigerden wat ik neerzette. Mijn katten verloren hun haar en mijn kat bleef maar diarree houden. Toen kwam ik bij toeval Anifit tegen op internet. Ik maakte een afspraak voor e... Beste Anifit-team, Sinds eind augustus 2014 krijgen mijn drie katten (2 Brits Korthaar katten, beide 4 jaar oud en 1 Maine-Coon-Ragdoll mix kater) Anifit te eten. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest... Lees ervaringsverslag Lilli (gewichtsproblemen) Beste Anifit-team, Ik heb gemerkt dat mijn kat veel beweeglijker en oplettender is dankzij het Anifitna natvoer. Ze slaapt minder en is overal in geïnteresseerd. Ze verkent nieuwe hoekjes - waarvan sommige alleen bereikt kunnen worden door na te denken en te plannen. Ik wil benadrukken dat mijn kat van de dierenarts speciaal droogvoer heeft gekregen om haar te helpen afvallen. Ze kreeg al minder dan de helft van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en bleef maar aankomen. Anifit-voer heeft dit ... Beste Anifit-team, Ik heb gemerkt dat mijn kat veel beweeglijker en oplettender is dankzij het Anifitna natvoer. Ze slaapt minder en is overal in geïnteresseerd. Ze verkent nieuwe hoekjes - waarvan s... Lees ervaringsverslag Cesar (nierstenen &amp; haaruitval) Beste Anifit-team!!! Allereerst willen we u en mevrouw Nederkorn heel erg bedanken! Sinds we onze Cesar Anifit voer zijn gaan geven, zijn we de laatste keer dat we bij de dierenarts zijn geweest vergeten. Ongeveer 1 jaar geleden hadden we echte problemen, we waren hulpeloos en wisten niet wie ons nog meer kon helpen...... Onze Cesar kreeg al jaren alleen maar droogvoer en toen begon het allemaal met nierstenen en haaruitval.Dankzij de overstap naar Anifit voer is onze Cesar weer gezond en in ee... Beste Anifit-team!!! Allereerst willen we u en mevrouw Nederkorn heel erg bedanken! Sinds we onze Cesar Anifit voer zijn gaan geven, zijn we de laatste keer dat we bij de dierenarts zijn geweest verg... Lees ervaringsverslag Tinka (maagklachten) Tinka is 15 jaar oud en tot 6 weken geleden kreeg ze een - niet bepaald goedkope - voeding voor katten met maagproblemen. Over het algemeen is ze "op leeftijd gekomen" en was ze vrij rustig, maar niet lusteloos! Zoals ik al zei, geef ik ze nu al bijna 6 weken AniFit. Eerst bestelde ik het proefpakket, daarna kocht ik een grotere hoeveelheid van één soort. De prijs is ongeveer hetzelfde als het dieetvoer (vochtig). Tinka heeft de overstap naar AniFit zonder problemen "overleefd". Ik had zelfs d... Tinka is 15 jaar oud en tot 6 weken geleden kreeg ze een - niet bepaald goedkope - voeding voor katten met maagproblemen. Over het algemeen is ze "op leeftijd gekomen" en was ze vrij rustig, maar niet... Lees ervaringsverslag
Sammy (blaasontsteking) Hallo beste Anifit-team, .... 7 jaar geleden was ik nog steeds gestrest door de soms dagelijkse bezoekjes aan de dierenarts. De blaas van mijn zwarte kater Sammy was constant ontstoken en hij kreeg 10 dagen lang antibiotica-injecties bij de dierenarts. Daarna kreeg hij ROYAL CANIN URINARY droogvoer "voorgeschreven". ... Het begon allemaal toen ik Sammy in zijn speelgoedkist zag zitten. Bij nader inzien ontdekte ik dat hij zich daar had ontdaan van zichzelf. BLOED ... Ik ging op zoek en vond ... Hallo beste Anifit-team, .... 7 jaar geleden was ik nog steeds gestrest door de soms dagelijkse bezoekjes aan de dierenarts. De blaas van mijn zwarte kater Sammy was constant ontstoken en hij kreeg 1... Lees ervaringsverslag Betere levenskwaliteit dankzij ANIFIT Ik kocht mijn hond Piwi in februari 2003 bij een zogenaamde "fokker" toen hij ongeveer 5 maanden oud was. Op dat moment wist ik niet dat Piwi enorme gezondheidsproblemen had en in het bijzonder aanzienlijke voedingsproblemen. Ik realiseerde me dit echter heel snel, omdat Piwi naar de dierenarts moest.Piwi moest in het begin om de 2 dagen naar de dierenarts omdat ze nauwelijks eten kon binnenhouden of verteren.Deze toestand verbeterde later, maar Piwi kon nooit echt eten wat ze wilde zonder probl... Ik kocht mijn hond Piwi in februari 2003 bij een zogenaamde "fokker" toen hij ongeveer 5 maanden oud was. Op dat moment wist ik niet dat Piwi enorme gezondheidsproblemen had en in het bijzonder aanzie... Lees ervaringsverslag Kim (ondergewicht) Hallo lieverds, Vandaag wil ik graag een ervaringsverslag schrijven. Ik heb mevrouw Nederkorn leren kennen via Facebook toen ik me grote zorgen maakte over mijn Duitse herder Kim, die eind april nog maar 21 kg woog. Zelfs mijn vertrouwde dierenarts wist niet wat hij moest doen. Mevrouw Nederkorn adviseerde me Anifit te gebruiken in combinatie met een darmreinigingskuur (fructosan/mannosan), rijst/milletkorrels, biergist en zalmolie en begeleidde me continu tijdens het wisselen van voer. Kim ha... Hallo lieverds, Vandaag wil ik graag een ervaringsverslag schrijven. Ik heb mevrouw Nederkorn leren kennen via Facebook toen ik me grote zorgen maakte over mijn Duitse herder Kim, die eind april nog ... Lees ervaringsverslag Chimera &amp; Tom (Diabetes) Beste Anifit-team, Wij zijn twee Maine Coon raskatten, Chimera en Tom. Helaas hebben we allebei diabetes. Mijn baasje maakte zich al zorgen omdat de diabetes steeds erger werd. We verloren elke dag gewicht. Onze eigenaar injecteert ons met Landis insuline glargine om onze bloedsuikerspiegel onder controle te houden en controleert altijd onze bloedsuikerspiegel. Hij doet alles wat in zijn macht ligt. We zijn ook bij de dierenarts geweest, maar helaas zonder succes. Onze eigenaar is toen naar de ... Beste Anifit-team, Wij zijn twee Maine Coon raskatten, Chimera en Tom. Helaas hebben we allebei diabetes. Mijn baasje maakte zich al zorgen omdat de diabetes steeds erger werd. We verloren elke dag g... Lees ervaringsverslag
Melody en Malaika Hallo beste Anifit-team, Ik heb Anifit voeding leren kennen via een aanbeveling. Omdat ik altijd op zoek ben naar hoogwaardig voer dat ook nog eens zeer acceptabel is, nam ik contact op met mevrouw Nederkorn. Ik had veel vragen en zorgen, want deze twee meiden zijn echt niet makkelijk als het op eten aankomt... Dankzij het geduld en het uitstekende advies van mevrouw Nederkorn besloot ik ze te testen. De eerste variant werd meteen door beiden geaccepteerd en het eerste blikje was dezelfde avond... Hallo beste Anifit-team, Ik heb Anifit voeding leren kennen via een aanbeveling. Omdat ik altijd op zoek ben naar hoogwaardig voer dat ook nog eens zeer acceptabel is, nam ik contact op met mevrouw N... Lees ervaringsverslag Ons Anifit-verhaal! We zijn heel blij dat je met ons meegaat op onze bewogen reis naar Anifit. Je zult zien dat het niet een van die saaie verhalen of getuigenissen wordt, maar een echte ervaringsreis die je samen met ons doormaakt. Allereerst ben je vast geïnteresseerd in wie wij zijn. We hebben twee volwassen kinderen, twee honden, drie katten, een grote koivijver en een zoutwateraquarium. We zijn al vele jaren fokkers en hebben een hondenschool. Ons "probleemkind" van het eerste uur was onze Golden Retriever, d... We zijn heel blij dat je met ons meegaat op onze bewogen reis naar Anifit. Je zult zien dat het niet een van die saaie verhalen of getuigenissen wordt, maar een echte ervaringsreis die je samen met on... Lees ervaringsverslag Kitty en Freddy zijn weer helemaal fit dankzij ANIfit! Beste Anifitteam, Ongeveer 9 jaar geleden haalde onze blikopener ons als gevonden babykatjes op uit een opvangcentrum van het dierenasiel Heinsberg. Omdat we al heel jong van onze moeder waren gescheiden, misten we veel van onze natuurlijke afweermechanismen. We waren vaak ziek en Kitty had zelfs bijna een jaar lang constant diarree. Zelfs het speciale voer van de dierenarts hielp niet echt. Duur, maar niet goed! Kitty was ook niet enthousiast over eten. Toen ze ongeveer vier jaar oud was, werd... Beste Anifitteam, Ongeveer 9 jaar geleden haalde onze blikopener ons als gevonden babykatjes op uit een opvangcentrum van het dierenasiel Heinsberg. Omdat we al heel jong van onze moeder waren gesche... Lees ervaringsverslag Shiva komt eindelijk weer aan! Beste Anifitteam, Mijn naam is Shiva en het gaat heel goed met me sinds ik Anifit heb. Ik kom uit Hongarije en ben van de dierenwelzijnsorganisatie Notpfote. Ik was in het begin erg mager en ben dankzij Anifit veel aangekomen. Ik verteer het voer heel goed en mijn spijsvertering is geweldig. Mijn vacht is ook veranderd, hij is heel glanzend geworden. Ik ben gewoon gek op het eten en zit echt vol. Mijn vriendin Shania eet nu ook veel beter en het gaat ook heel goed met haar. Mijn moeder blijft b... Beste Anifitteam, Mijn naam is Shiva en het gaat heel goed met me sinds ik Anifit heb. Ik kom uit Hongarije en ben van de dierenwelzijnsorganisatie Notpfote. Ik was in het begin erg mager en ben dank... Lees ervaringsverslag
Walter (indigestie) Beste Anifit-team, Mijn naam is Walter en dankzij Anifit voel ik me weer een stuk beter. Ik kan me mijn tijd voor de straat niet eens meer herinneren. Maar gelukkig werd ik opgevangen en verzorgd door het dierenasiel in Aken. Omdat ik ziek werd op straat, wilde eerst niemand me adopteren. Maar in het voorjaar vond ik een nieuw liefdevol pleeggezin. Ze gaven me een thuis, veel knuffels en Anifit-voer. Sinds ik hiermee begonnen ben, is mijn diarree veel beter geworden. En mijn buik doet niet mee... Beste Anifit-team, Mijn naam is Walter en dankzij Anifit voel ik me weer een stuk beter. Ik kan me mijn tijd voor de straat niet eens meer herinneren. Maar gelukkig werd ik opgevangen en verzorgd doo... Lees ervaringsverslag Chester (blaasontsteking) Hallo Anifit Team, Mijn kat, Chester, begon meer dan een jaar geleden blaasproblemen te krijgen. Ik nam hem mee naar de dokter, hij kreeg medicatie en alles ging goed voor misschien 3 maanden, toen had hij weer hetzelfde probleem, nam Chester weer mee naar de dokter, weer medicatie en heel ander voer. Dat ging misschien 5 maanden goed... Hij vond het eten helemaal niet lekker en het was erg duur :( Totdat ik haar aardige consulente (Andrea Herrmann) tegenkwam;) Ze nam veel tijd om alles uit te... Hallo Anifit Team, Mijn kat, Chester, begon meer dan een jaar geleden blaasproblemen te krijgen. Ik nam hem mee naar de dokter, hij kreeg medicatie en alles ging goed voor misschien 3 maanden, toen ... Lees ervaringsverslag Coco, Shiva &amp; Vani (griesmeel- en pelsproblemen) Drie hoeraatjes voor ANIFIT - ik kan het alleen maar van harte aanbevelen!!! Na een paar dagen geleden met mijn drie katten: COCO (huiskat, 9 jaar oud)SHIVA (Bengaal, 4 jaar oud) enVANI (Turkse Van, 3 jaar oud) naar onze dierenarts voor de jaarlijkse controle, wat ik had gehoopt op basis van mijn observaties is nu bevestigd! In september ben ik volledig overgeschakeld op ANIFIT. Het duurde ongeveer 3 weken voordat alle drie de katten er zonder problemen mee overweg konden. De klachten die er ... Drie hoeraatjes voor ANIFIT - ik kan het alleen maar van harte aanbevelen!!! Na een paar dagen geleden met mijn drie katten: COCO (huiskat, 9 jaar oud)SHIVA (Bengaal, 4 jaar oud) enVANI (Turkse Van,... Lees ervaringsverslag Tiger (eindelijk weer fit) Hallo, beste Anifit-team, Ik ben heel erg blij dat mijn blikopener dit superlekkere eten leerde kennen door jouw verhuizing en de Anifit-letters op de auto. Met mijn 18 jaar word ik beschouwd als een "oude" kat - behoorlijk brutaal, nietwaar? Ik heb mijn tweevoeter 17 jaar geleden geadopteerd en sindsdien zorg ik ervoor dat mijn huis en eigendommen muisvrij blijven. Af en toe heb ik ook een lekker konijn gevangen. Ik mag waarschijnlijk niet zeggen dat ik wel eens vogels heb gegeten, want somm... Hallo, beste Anifit-team, Ik ben heel erg blij dat mijn blikopener dit superlekkere eten leerde kennen door jouw verhuizing en de Anifit-letters op de auto. Met mijn 18 jaar word ik beschouwd als ee... Lees ervaringsverslag
Lucky heeft eindelijk goede nierwaarden! Beste Anifit Team, We voeren onze kat nu ongeveer 1 jaar met Anifit. We hebben elkaar ontmoet op een evenement en raakten meteen aan de praat. Onze kat Lucky is ongeveer 15 jaar oud, vrij zwaar (9,5 kg) en heeft een nierziekte. We waren op zoek naar geschikt voer dat goed door hem verdragen zou worden, d.w.z. dat rekening zou houden met zijn nierziekte. Ze waren erg overtuigend, dus ik kocht een paar proefmonsters en probeerde ze thuis uit. Je zou kunnen denken dat onze kat veel lekkers krijgt... Beste Anifit Team, We voeren onze kat nu ongeveer 1 jaar met Anifit. We hebben elkaar ontmoet op een evenement en raakten meteen aan de praat. Onze kat Lucky is ongeveer 15 jaar oud, vrij zwaar (9,5 ... Lees ervaringsverslag Diarree bij kittens weg/roken geen heuppijn Beste Anifit Team, Na een aanbeveling van een vriendin wilde ik ANfit gewoon eens proberen voor onze twee tijgers. Mijn vriendin is al heel lang klant en haar katten doen het prima. Omdat twee kittens bij ons waren komen wonen en allebei aan ernstige diarree leden en ook allebei ondergewicht hadden, kreeg ik de tip precies goed en schakelde ze over op ANIfit. Ze waren meteen dol op het eten en hadden veel in te halen. Ik heb mevrouw Zintl alles gevraagd wat me dwars zat en ze heeft me alles u... Beste Anifit Team, Na een aanbeveling van een vriendin wilde ik ANfit gewoon eens proberen voor onze twee tijgers. Mijn vriendin is al heel lang klant en haar katten doen het prima. Omdat twee kitte... Lees ervaringsverslag Sir Henry en Flocki zijn kerngezond! Beste Anifit Team, Ik heb Sir Henry en Flocki nu bijna 5 jaar bij me. Aanvankelijk gaven we de twee tijgers gewoon blikvoer uit de supermarkt. Sir Henry ontwikkelde echter een voedselintolerantie. Hij had vaak diarree en moest overgeven - Flocki daarentegen had een totaal doffe vacht. Beiden hadden het ook vaak koud en hadden ooginfecties. Bezoekjes aan de dierenarts en antibiotica waren het gevolg. We ontdekten Provital bij toeval. Dit was ongeveer 3 jaar geleden. Sindsdien zijn geen van be... Beste Anifit Team, Ik heb Sir Henry en Flocki nu bijna 5 jaar bij me. Aanvankelijk gaven we de twee tijgers gewoon blikvoer uit de supermarkt. Sir Henry ontwikkelde echter een voedselintolerantie. Hi... Lees ervaringsverslag Felix en Micky zijn helemaal tevreden! De voedingsevaluatie voor Anifit van de BKH's Felix en Micky, 8 maanden oud en 2 weken geleden gecastreerd: Als er op vrijdag vis a la mode of ijszeepotten zijn, blijft er geen druppel over in de kom. We eten zonder problemen Nautilus Ragout of Delice de Coeur. Als we Puterich's Delight met gelei voorgeschoteld krijgen, kan ons mam vrolijk haar ontbijtbrood met pruimenjam opeten zonder dat wij het snel opeten! Moeten er drugs in de powerpot? Daarna kunnen we ons bijna niet meer inhouden! Maar ... De voedingsevaluatie voor Anifit van de BKH's Felix en Micky, 8 maanden oud en 2 weken geleden gecastreerd: Als er op vrijdag vis a la mode of ijszeepotten zijn, blijft er geen druppel over in de kom... Lees ervaringsverslag
Onze kat heeft eindelijk geen nierproblemen meer! Beste Anifit-team, Ik heb 2 katten. De kat had zogenaamd problemen met zijn nieren en kreeg daarom speciaal droogvoer voorgeschreven door een arts. Elster was ook relatief zwaar en een beetje mollig. Een paar maanden geleden vertelde een vriendin me over het Anifit voer, dat het van hoge kwaliteit was en liet me ook een vergelijking zien van de ingrediënten van beide soorten voer. Dus ik heb het geprobeerd. Er zijn nu drie maanden verstreken. De kat heeft geen problemen meer met zijn nieren en... Beste Anifit-team, Ik heb 2 katten. De kat had zogenaamd problemen met zijn nieren en kreeg daarom speciaal droogvoer voorgeschreven door een arts. Elster was ook relatief zwaar en een beetje mollig.... Lees ervaringsverslag De jas glanst weer! Beste Anifit-team, Wij en onze katten zijn erg blij met het voer. Het wordt goed geaccepteerd door de katten. Sinds de verandering van voer hebben we successen gezien, vooral in de mooie vacht. Het glanst en ziet er gezond uit. Ik kan het alleen maar aanraden! April 2018 Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit-team, Wij en onze katten zijn erg blij met het voer. Het wordt goed geaccepteerd door de katten. Sinds de verandering van voer hebben we successen gezien, vooral in de mooie vacht. Het g... Lees ervaringsverslag Kat Frieda met ernstige voedselallergie Beste Anifit-team, Ongeveer 3½ jaar geleden zat er een compleet doodsbange kat onder een boom in een klein bosgebied zijn kop eraf te schreeuwen. Hij was daar duidelijk achtergelaten. Een ernstige voedselallergie was waarschijnlijk de reden. Nu was kleine Frieda bij ons. In het begin weigerde ze Anifit streng, ze moet erg gefocust zijn geweest op droogvoer, want ze reageerde meteen op geritsel en was er meteen bij. Na vijf dagen consequent overstappen begon ze het Anifit-voer geleidelijk te ac... Beste Anifit-team, Ongeveer 3½ jaar geleden zat er een compleet doodsbange kat onder een boom in een klein bosgebied zijn kop eraf te schreeuwen. Hij was daar duidelijk achtergelaten. Een ernstige vo... Lees ervaringsverslag Fit en wendbaar - er is altijd ruimte voor verbetering! Beste Anifit-team, Eigenlijk heb ik nooit het gevoel gehad dat mijn kat Caspian "een probleem" had... katten slapen veel... en ook al had hij van een familielid de bijnaam "Bolle" gekregen, volgens de dierenarts was hij met bijna 7 kg absoluut niet te dik voor zijn grootte. Ik kwam tot Anifit een beetje "als een maagd tot een kind" - door veel horen zeggen, van mijn moeder die een lezing had bijgewoond - daarna lezen en uiteindelijk de overtuiging dat ik mijn puppy met droogvoer een gezond die... Beste Anifit-team, Eigenlijk heb ik nooit het gevoel gehad dat mijn kat Caspian "een probleem" had... katten slapen veel... en ook al had hij van een familielid de bijnaam "Bolle" gekregen, volgens d... Lees ervaringsverslag
Nierproblemen zijn in het niets verdwenen! Beste Anifit-team, De katten doen het geweldig. Mijn zwart-witte kater Sami braakte heel erg en had diarree - vreselijk. De dierenarts zei dat hij terminaal ziek was - wat een onzin! Met het nieuwe voer gaat alles goed! Het is geweldig dat je toen naar de winkel bent gegaan! Nog iets over Sami's ziekte. Volgens het bloedbeeld waren zijn nierwaarden licht verhoogd. De dierenarts dacht daarom dat hij zichzelf inwendig vergiftigde en dat hij daarom brak. Ik kon dat nooit echt geloven en zie - na ... Beste Anifit-team, De katten doen het geweldig. Mijn zwart-witte kater Sami braakte heel erg en had diarree - vreselijk. De dierenarts zei dat hij terminaal ziek was - wat een onzin! Met het nieuwe v... Lees ervaringsverslag Mijn katten zijn veel actiever! Beste Anifit-team, Mijn katten zijn veel actiever en hebben een gezonde kern! Overstappen op anifit was de juiste beslissing, geen blaasontstekingen meer, geen zwaarlijvigheid of doffe vacht! Voorheen vertrouwde ik dierenartsen en kocht ik dure medische voeding. Dankzij het geweldige gesprek met mijn adviseur heb ik geleerd wat mijn katten echt nodig hebben. Ik hoef nog niet terug naar de dierenarts! Ik merk ook dat mijn katten nu voller zijn en minder om eten bedelen 😊 Al met al zijn mijn kat... Beste Anifit-team, Mijn katten zijn veel actiever en hebben een gezonde kern! Overstappen op anifit was de juiste beslissing, geen blaasontstekingen meer, geen zwaarlijvigheid of doffe vacht! Voorhe... Lees ervaringsverslag Diarree behoort nu tot het verleden! Beste Anifit-team, Würmchen, mijn kat zou ANIfit als volgt omschrijven: ik hou van ANIfit omdat het "natuurlijk" en goed voor me is en ook nog eens heerlijk smaakt. Eigenlijk ben ik het liefst buiten in de natuur, in mijn natuurlijke omgeving, in de tuin in het kruidenbed :-) (of op de bank ;-)) Of ik vang graag een muis of vogel Maar als mijn bazin het blik opent, sta ik het liefst in de keuken en wijk ik nooit van haar zijde. Dat doe ik zonder dat ze me op wat voor manier dan ook hoeft t... Beste Anifit-team, Würmchen, mijn kat zou ANIfit als volgt omschrijven: ik hou van ANIfit omdat het "natuurlijk" en goed voor me is en ook nog eens heerlijk smaakt. Eigenlijk ben ik het liefst buiten... Lees ervaringsverslag Van droogvoer naar natvoer Beste Anifit-team, Wendy, 12 jaar oud, werd in beslag genomen uit een Messi-gezin en een jaar lang ondergebracht in het kattenasiel van Mon Ro Ranch. Daar kreeg ze natvoer en droogvoer aangeboden (allerlei donaties). Maar ze at alleen droogvoer. Ze at ook niet goed en hield niet van eten (zonder eetlust). Op 07.10.2018 mocht ik haar in opvang nemen. Ik kreeg zowel droogvoer (I'm Bella beautiful - rijk aan kip met anti - haarbal en voor soepele huid en glanzende vacht als Kitty's Cuisine, Adult,... Beste Anifit-team, Wendy, 12 jaar oud, werd in beslag genomen uit een Messi-gezin en een jaar lang ondergebracht in het kattenasiel van Mon Ro Ranch. Daar kreeg ze natvoer en droogvoer aangeboden (al... Lees ervaringsverslag
Voeding bij kanker Beste Anifit-team, Voeding bij kanker - niet altijd gemakkelijk bij katten... hier is een kleine tip: We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk de juiste voeding is bij kanker. Vooral granen bevorderen de groei van kanker, omdat ze veel suiker bevatten. Maar het dieet van een kat veranderen is niet gemakkelijk, vaak niet eens mogelijk. Een kat is een beetje zoals mijn overgrootvader: "Wat de boer niet kent, dat eet hij niet!". Een kat leert van zijn moeder wat hij wel en niet moet eten. Dit on... Beste Anifit-team, Voeding bij kanker - niet altijd gemakkelijk bij katten... hier is een kleine tip: We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk de juiste voeding is bij kanker. Vooral granen bevorde... Lees ervaringsverslag Mijn twee Maine Coon katten eindelijk gelukkig! Beste Anifit-team, Mijn twee belangrijkste coons, dat was een lang verhaal... Ze schelen maar een jaar in leeftijd maar zijn als dag en nacht in temperament. Het was altijd een hele strijd om het juiste voer te vinden. Van het ene krijgen ze darmproblemen, het andere is niet voedzaam genoeg of ze willen het niet eens aanraken. Het zijn vrij grote katten en ik denk dat een gezond dieet heel belangrijk is om ze gezond en fit te houden. Een van hen heeft altijd problemen gehad met haar vacht, ze... Beste Anifit-team, Mijn twee belangrijkste coons, dat was een lang verhaal... Ze schelen maar een jaar in leeftijd maar zijn als dag en nacht in temperament. Het was altijd een hele strijd om het ju... Lees ervaringsverslag Ruige vacht op Nala en Balou Beste Anifit-team, We hebben twee katten, één is onze poes Nala en de andere is onze kater Balou. Onze Nala heeft altijd alle voedsel verdragen, maar we waren erg bezorgd over onze Balou. Hij had een erg ruwe vacht, ruig en had bijna elke dag diarree. Het was niet leuk meer om te zien hoeveel onze kat leed. Tot we de Anifit voeding tegenkwamen. In het begin was ik sceptisch of de omstandigheden echt zouden veranderen. Na een beetje geduld en consequent zijn, bleek dat Baloo binnen 4 dagen geen ... Beste Anifit-team, We hebben twee katten, één is onze poes Nala en de andere is onze kater Balou. Onze Nala heeft altijd alle voedsel verdragen, maar we waren erg bezorgd over onze Balou. Hij had een... Lees ervaringsverslag Mijn ervaring met Anifit Beste Anifit-team, Ik voldoe graag aan uw verzoek en vertel u over mijn ervaring met uw kattenvoer. Allereerst: het is erg goed! Een biologisch (verstandig) dieet is voor mij al enkele jaren een topprioriteit. Nu leek het me zinvol om eens wat beter naar voeding voor huisdieren te kijken - ik schrok van de ingrediënten in de "reclameproducten" en heb meteen jullie proefpakket besteld. Na slechts twee "kennismakingsmaaltijden" (jouw voer gemengd met het vorige voer), accepteerden mijn twee kat... Beste Anifit-team, Ik voldoe graag aan uw verzoek en vertel u over mijn ervaring met uw kattenvoer. Allereerst: het is erg goed! Een biologisch (verstandig) dieet is voor mij al enkele jaren een top... Lees ervaringsverslag
Chico en zijn knuffelige en glanzende vacht! Beste Anifit-team, Nadat onze geliefde Birmaan kater Obelix overleed, konden we niet zo lang zonder kat. We zochten op internet, bezochten fokkers en vonden bij toeval Chico, een Britse langharige kater. Omdat hij zijn huis vlakbij ons had, reden we op 2 augustus naar hem toe. Tot onze schrik vonden we geen speeltjes, geen krabpaal, maar een ruig bundeltje bont dat lusteloos achter de televisie in de warmte lag. Ik besefte dat ik deze harige vriend liefdevol wilde verzorgen en koesteren in mij... Beste Anifit-team, Nadat onze geliefde Birmaan kater Obelix overleed, konden we niet zo lang zonder kat. We zochten op internet, bezochten fokkers en vonden bij toeval Chico, een Britse langharige ka... Lees ervaringsverslag Verandering van dieet bij diabetes Beste Anifit-team, Onze kleine kat wordt ouder. Hij heeft diabetes en vorig jaar dachten we dat hij niet lang meer te leven had. Hij kon zich niet meer krabben met zijn achterpoten en hij kon steeds moeilijker lopen. Hij kon ook geen trappen meer op. Hij was mager en zijn vacht was ruig. Het is echt geweldig wat een verandering de verandering van voeding teweeg heeft gebracht. Hij is nu een fitte kat. Hij rent en springt en speelt zelfs weer. Hij vangt zelfs af en toe een muis en zijn vacht is ... Beste Anifit-team, Onze kleine kat wordt ouder. Hij heeft diabetes en vorig jaar dachten we dat hij niet lang meer te leven had. Hij kon zich niet meer krabben met zijn achterpoten en hij kon steeds ... Lees ervaringsverslag Agile door Anifit Beste team, Mijn twee jonge katers Grey en Romeo zijn in augustus 2018 bij ons komen wonen op de leeftijd van 14 weken. Ze kregen vanaf het begin Anifit en kenmerken zich door hun ongelooflijke beweeglijkheid. Natuurlijk heb ik geen vergelijking met ander voer, maar wat echt geweldig is, is dat ze helemaal niet verharen en een ongelooflijk zijdezachte, glanzende vacht hebben. Ze zijn dol op hun eten en de gierigheid die je altijd hoort van andere katteneigenaren bestaat hier niet. Ze eten alti... Beste team, Mijn twee jonge katers Grey en Romeo zijn in augustus 2018 bij ons komen wonen op de leeftijd van 14 weken. Ze kregen vanaf het begin Anifit en kenmerken zich door hun ongelooflijke bewee... Lees ervaringsverslag Spijsvertering weer normaal Beste AniFit Team, We hebben AniFit geprobeerd en waren aangenaam verrast! Hoewel het voer relatief duur is, is het het echt waard. Meneer Jiggles verdraagt het voer heel goed en dankzij het hoge vleesgehalte van jullie voer heeft hij geen spijsverteringsproblemen meer, wat normaal gesproken een heel groot probleem voor hem is. Bovendien heeft onze kleine Coco eindelijk haar bakje leeg gegeten - en dat wil wat zeggen voor haar ;) Een ander pluspunt is dat AniFit geen granen bevat, wat voor ... Beste AniFit Team, We hebben AniFit geprobeerd en waren aangenaam verrast! Hoewel het voer relatief duur is, is het het echt waard. Meneer Jiggles verdraagt het voer heel goed en dankzij het hoge v... Lees ervaringsverslag
Pepper eet met plezier en blijft langer vol Beste Anifit Team, Hallo, ik heb mijn kat Pepper hun voer gegeven. Mijn ervaring is heel goed. Hij eet alle soorten met plezier en blijft langer vol! De traktaties zijn ook geweldig. L G S.Krings Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Hallo, ik heb mijn kat Pepper hun voer gegeven. Mijn ervaring is heel goed. Hij eet alle soorten met plezier en blijft langer vol! De traktaties zijn ook geweldig. L G S.Krings ... Lees ervaringsverslag We zijn goed voorzien van Anifit Hallo Anifit Team, Wat heeft een kat nodig om gelukkig te zijn.....is anifit ....en dat is prima! Van 400 gr tot 800 gr, je kunt zien wat een eetlust we hebben ....😂. Mijn jongens hebben van alles geprobeerd, veel ervan ....verschmäht. anifit kattenvoer werd meteen geaccepteerd, zonder mitsen en maren. Kommen zijn gevuld ....zack ...leeg. ongelooflijk. Anifit is een schot in de roos. Te beginnen met de inhoud, de consistentie ..... en niet te vergeten het superadvies en niet te vergeten de bez... Hallo Anifit Team, Wat heeft een kat nodig om gelukkig te zijn.....is anifit ....en dat is prima! Van 400 gr tot 800 gr, je kunt zien wat een eetlust we hebben ....😂. Mijn jongens hebben van alles g... Lees ervaringsverslag ANIFIT al jaren Beste Anifit-team, Beoordeling We geven onze honden en katten al jaren Anifit diervoeding. Het heeft veel voordelen, zoals een mooie, glanzende vacht. We gebruiken ook graag kluiven zoals de hoofdhuid. Ze worden altijd goed ontvangen en bieden onze honden een goede afwisseling. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit-team, Beoordeling We geven onze honden en katten al jaren Anifit diervoeding. Het heeft veel voordelen, zoals een mooie, glanzende vacht. We gebruiken ook graag kluiven zoals de hoofdhu... Lees ervaringsverslag Veel levendiger met ANIFIT Beste Anifit-team, Er is veel veranderd sinds ik mijn twee Maine Coons Anifit begon te voeren. Het was een uitdaging om van voer te veranderen. Dagenlang weigerden ze het nieuwe voer, ook al volgde ik consequent het omschakelplan van mijn dierenarts. Toen ik op het punt stond wanhopig te worden omdat ze "verhongerden" (vanuit hun gezichtspunt) voor de volle bak, kwam de dag. Eindelijk, op dag 4, accepteerden ze het eten. Ze verslinden het vandaag nog steeds en kunnen nauwelijks wachten op de vo... Beste Anifit-team, Er is veel veranderd sinds ik mijn twee Maine Coons Anifit begon te voeren. Het was een uitdaging om van voer te veranderen. Dagenlang weigerden ze het nieuwe voer, ook al volgde i... Lees ervaringsverslag
Straattijger Rocky eet met smaak Hallo ANIFIT-team, Nadat we besloten hadden om onze kat in de toekomst voeding zonder kunstmatige toevoegingen te geven, bestelden we een proefpakket bij Anifit om te zien of onze straattijger enthousiast zou zijn over voeding van hoge kwaliteit. Tot onze vreugde verslond Rocky het nieuwe voer met smaak... Vriendelijke groeten A. Des Loges Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo ANIFIT-team, Nadat we besloten hadden om onze kat in de toekomst voeding zonder kunstmatige toevoegingen te geven, bestelden we een proefpakket bij Anifit om te zien of onze straattijger enthou... Lees ervaringsverslag Betere spijsvertering Onze twee katten eten sinds 8 weken Anifit natvoer. Hun favoriete smaken zijn: "Fish la mode 200g" en "Naurilus ragout". De vacht is mooier, glanzender en de katten zijn veel beweeglijker. Het voer wordt heel goed verdragen en er waren geen problemen bij het overschakelen. We hebben de volledige omschakeling meteen geprobeerd zonder eerst het oude voer toe te voegen. Vooral onze kat, die een gevoelige maag heeft en vaak last heeft van diarree en overgeven, heeft sindsdien geen problemen meer... Onze twee katten eten sinds 8 weken Anifit natvoer. Hun favoriete smaken zijn: "Fish la mode 200g" en "Naurilus ragout". De vacht is mooier, glanzender en de katten zijn veel beweeglijker. Het voer... Lees ervaringsverslag Pixie en Panda zijn helemaal gelukkig Hallo, wij zijn Perzische mix Pixie en Panda en BKH Feline met onze eigenaresse Christina en we hebben allemaal iets gemeen: we zijn kenners! Anifit is een hoogwaardige, gezonde maaltijd met een zeer hoog, duidelijk aangegeven vleesgehalte. Daarom voert onze moeder het zonder aarzelen en weten we dat onze moeder ons nooit iets zou geven dat ons zou kunnen schaden. We krijgen nu al een paar maanden AniFit, bij voorkeur de Delice de Coeur-variant. We hebben een superdikke en vooral glanzende va... Hallo, wij zijn Perzische mix Pixie en Panda en BKH Feline met onze eigenaresse Christina en we hebben allemaal iets gemeen: we zijn kenners! Anifit is een hoogwaardige, gezonde maaltijd met een zeer... Lees ervaringsverslag Onze kat vindt het eten erg lekker Onze kat vindt het nieuwe voer geweldig. Het is bijna alsof hij erop heeft gewacht. Ik heb nog geen potentieel negatieve effecten waargenomen, zoals spijsverteringsproblemen en dergelijke, integendeel. De kat is erg levendig, speelt nog meer dan voorheen en ziet er overal gelukkig uit. Het is geweldig dat er zulke alternatieven zijn voor "supermarktvoedsel". De volgende bestelling is al geplaatst. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze kat vindt het nieuwe voer geweldig. Het is bijna alsof hij erop heeft gewacht. Ik heb nog geen potentieel negatieve effecten waargenomen, zoals spijsverteringsproblemen en dergelijke, integendee... Lees ervaringsverslag
Pauls nieuwe eten Het nieuwe voer kwam precies op tijd voor het avondeten van de kat, op de middag van de tweede dag nadat de bestelling was geplaatst. Zoals we allemaal weten, zijn katten dol op dozen, en mijn Paul ook, en hij stond klaar om ze te openen. De geur die uit de binnenkant kwam was erg interessant. Ik kwam er niet eens aan toe om alle bijgevoegde informatie te lezen en opende de eerste powerpot. Ik deed een volle lepel in Pauls voerbak aan de ene kant en een lepel van het vorige voer aan de andere... Het nieuwe voer kwam precies op tijd voor het avondeten van de kat, op de middag van de tweede dag nadat de bestelling was geplaatst. Zoals we allemaal weten, zijn katten dol op dozen, en mijn Paul oo... Lees ervaringsverslag Geen opgeblazen buik dankzij ANIFIT! Beste mevrouw Forkel, Bedankt voor het vragen, alles is prima. Onze kleine kat Mika accepteerde het voer met enthousiasme, de omschakeling was vrijwel direct. Hij is 14 weken oud en heeft geen opgeblazen buik meer na het eten. En zoveel energie 😁. Hij is een mix van Brits Korthaar en Bengaal. Ik ben blij dat ik uw website heb ontdekt. Hoogachtend Ulrike Fuchs Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste mevrouw Forkel, Bedankt voor het vragen, alles is prima. Onze kleine kat Mika accepteerde het voer met enthousiasme, de omschakeling was vrijwel direct. Hij is 14 weken oud en heeft geen opgeb... Lees ervaringsverslag Het dier is wat het eet! Een verslag door Dr Rosmarie Poskocil, dierenarts We weten allemaal dat onze voeding een essentiële basis vormt voor een leven vol vitaliteit, energie en gezondheid en een belangrijke voorwaarde is voor het behoud van alle lichaamsfuncties. Aan de andere kant kan voeding van slechte kwaliteit en inadequaat voedsel een hele reeks ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals allergieën, stofwisselingsstoornissen, darm-, lever- en nierziekten, etc. Deze feiten gelden niet alleen voor mensen, ... Een verslag door Dr Rosmarie Poskocil, dierenarts We weten allemaal dat onze voeding een essentiële basis vormt voor een leven vol vitaliteit, energie en gezondheid en een belangrijke voorwaarde is v... Lees ervaringsverslag Kat (eet niet) Beste Anifit Team, Een paar jaar geleden kwam ik het merk Anifit tegen, maar mijn kat was er toen nog niet klaar voor en ik had niet genoeg geduld om het kattenvoer te accepteren. Tegenwoordig woon ik samen met een kater (12 jaar) en een kat (5 jaar). De kat heeft al enkele jaren verhoogde nierwaarden, die ik dankzij homeopathie onder controle heb gekregen. Helaas was het ook nodig om zijn dieet te veranderen, wat voor een paar problemen zorgde. Het eerste probleem was dat iedereen zijn eigen k... Beste Anifit Team, Een paar jaar geleden kwam ik het merk Anifit tegen, maar mijn kat was er toen nog niet klaar voor en ik had niet genoeg geduld om het kattenvoer te accepteren. Tegenwoordig woon i... Lees ervaringsverslag
Pinki en 10 kittens Beste Anifit-team! Sinds 17 juni 2007 geven we onze drie viervoeters (allemaal gered uit slechte omstandigheden) elke dag Anifit kattenvoer. De effecten van het voeren van Anifit werden al na korte tijd duidelijk. Niet alleen is onze Minka, die erg mollig is en veel te veel kilo's weegt ondanks het feit dat ze weinig eet, veel beweeglijker geworden sinds Anifit en eet ons 14-jarige probleemkind Gisi (met een ernstige nierziekte) ineens weer met eetlust, nee, onze Pinki is op 13 september moede... Beste Anifit-team! Sinds 17 juni 2007 geven we onze drie viervoeters (allemaal gered uit slechte omstandigheden) elke dag Anifit kattenvoer. De effecten van het voeren van Anifit werden al na korte ... Lees ervaringsverslag

Fisch à la Mode

Zalm / Kip / Rendier 65 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 15,95/kg 19,14 €
400g, 6 Stuk € 10,43/kg 25,02 €
810g, 6 Stuk € 6,65/kg 32,34 €