Schone ogen

Schone vacht rond de ogen 2 reviews
Schone ogen 75g (1 Stuk)
1 Stuk, 75g
24,90 €
€ 332,00/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
Schone ogen 75g (1 Stuk)
Schone ogen 75g (1 Stuk)
Schone ogen 75g (1 Stuk)
Schone ogen 75g (1 Stuk)

Is het gezicht van je hond verkleurd onder of rond de ogen? Ziet het traanvocht er roodachtig of zelfs bruinachtig uit? Heeft je hond bruine of rode vlekken rond zijn bek of blijven er vlekken achter als hij zichzelf aflikt?

Beschrijving

Niet alle honden hebben problemen met verkleuring door traanvocht, en het is meestal niet zichtbaar in donkere vachten.

Helaas zijn het de mooie witte honden met een pluizige vacht die het meest getroffen worden.

De verkleuring wordt veroorzaakt door een onevenwicht in de darmflora met als gevolg een afwijking van de normale pH- en zuurtegraadwaarden. Sommige afwijkingen worden veroorzaakt door een verkeerd dieet, maar sommige zijn ook te wijten aan genetische aanleg.

De vlekken zijn het resultaat van bacteriën die zich in deze omgeving ontwikkelen en via het speeksel op de vacht van de hond terechtkomen.

Een mengsel van kruiden heeft precies het juiste effect om het dier te helpen. De helende krachten van deze planten werken in op de pH-waarde van de lichaamsvloeistoffen en hebben ook een ontstekingsremmend effect.

Het ondersteunen en versterken van het immuunsysteem leidt tot het gewenste resultaat.

  • zonder additieven
  • zonder antibiotica,
  • zonder vulstoffen,
  • zonder conserveringsmiddelen

Anifit Augenrein is een puur kruidenmengsel zonder andere toevoegingen. Pur natuur!

De resultaten zijn zichtbaar na één tot twee maanden. Er ontwikkelen zich geen nieuwe bacteriën meer en het oude, verkleurde haar kan binnen vier weken worden schoongemaakt of afgeknipt of vanzelf uitgroeien.

Voorwaarde

Natvoer zonder conserveringsmiddelen en smaakversterkers.

Samenstelling

Samenstelling

Kurkuma, basilicum, zwarte peper-extract

Analytische componenten

13,2% ruw eiwit, 2,3% ruw vet, 10,1% ruwe as, 9,6% ruwe celstof, 9,8% vocht.

Voedingsadvies

Voeg in de eerste week op drie opeenvolgende dagen een halve theelepel toe aan het voer. Voor honden onder de 10 kg slechts een kwart theelepel toevoegen. In de tweede week op twee dagen toevoegen en in de derde week slechts op één dag. Daarna indien nodig eenmaal per week.

Opmerkingen

Aanvullende voeding voor honden en katten
Blikje met 75g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Verbetering in Skyla's ogen Beste Anifit Team, We hebben het oogreinigingspoeder aan het begin van de eerste week drie dagen achter elkaar toegevoegd aan het voer van onze Maltezer Skyla, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing, de week daarna twee dagen achter elkaar en sindsdien geven we het regelmatig één keer per week bij haar hoofdvoer. We maken Skyla's ogen elke ochtend schoon met reinigingsdoekjes en borstelen ook de verharde oogafscheiding eruit, en na ongeveer 6 weken hebben we echt een aanzienlijke verbeteri... Beste Anifit Team, We hebben het oogreinigingspoeder aan het begin van de eerste week drie dagen achter elkaar toegevoegd aan het voer van onze Maltezer Skyla, zoals beschreven in de gebruiksaanwijzi... Lees ervaringsverslag Nele met ernstige verkleuring onder haar ogen Beste hondenliefhebbers en Anifit-team, Toen ik mijn Franse bulldog "Nele" kreeg toen ze 8 weken oud was, had ze ernstige verkleuringen onder haar ogen. Pogingen met doekjes en zo van de dierenwinkel hadden geen succes. Ik kwam toen op het internet ervaringen en aanbevelingen tegen voor Anifit - Augenrein. Omdat ik daar ook het natvoer koop, heb ik het geprobeerd. Ik begon met de aanbevolen behandeling en na slechts 3 dagen van eenmaal daags gebruik, waren de sporen onder de ogen veel minder zi... Beste hondenliefhebbers en Anifit-team, Toen ik mijn Franse bulldog "Nele" kreeg toen ze 8 weken oud was, had ze ernstige verkleuringen onder haar ogen. Pogingen met doekjes en zo van de dierenwinkel... Lees ervaringsverslag

Schone ogen

Schone vacht rond de ogen 2 reviews
1 Stuk, 75g
24,90 €
€ 332,00/kg