RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees

Rundvlees / aardappel / wortel 16 reviews
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 17,90/kg 21,48 €
400g, 6 Stuk € 12,30/kg 29,52 €
800g, 6 Stuk € 8,74/kg 41,94 €
incl. btw, excl. verzendkosten
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees 200g (6 Stuk)

Geef je hond genoeg energie voor de dag met een stevige portie rundvlees. Afgerond met wortels en aardappelen smaakt de maaltijd gewoonweg heerlijk. Bovendien versterken de fructo-oligosacchariden die het bevat de darmen en het immuunsysteem.

Beschrijving

Voorbereiding

Volledig uitgebalanceerd hondenvoer. Klaar om te serveren, bij voorkeur voeren op kamertemperatuur.

Speciale kenmerken van het RyDog natvoer

  • Gezond vers vlees
  • Uitsluitend gebruik van vlees dat is goedgekeurd voor menselijke consumptie
  • Exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Zachte bereiding dankzij koude vulling
  • Thuisbezorgservice
  • Vrij van suiker en andere smaakversterkers
  • Vrij van soja en maïs
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Vrij van lokstoffen en vulstoffen
  • Vrij van diermeel
  • Vrij van plantaardig meel en graan
  • Geen dierproeven

Samenstelling

Lijst van voedermiddelen

Rundvleesspiervlees*) 74 %
Runderlever*) 6 %
Rundvleesscheuten*) 6 %
Runderlong*) 3 %
Totaal vlees 89 %
Wortelen*) 5 %
Aardappel*) 5 %
Inhoud < 1 %: Fructo-oligosachariden, calcium, zout 1 %
Totaal 100 %

*) van gecertificeerde biologische landbouw
Spiervlees omvat zowel skeletvlees als hart- en buikspier.

Samenstelling:

Vlees en dierlijke bijproducten, groenten, mineralen

Analytische bestanddelen in de droge stof

Om de analytische componenten te kunnen vergelijken met de waarden van andere producten, is het nodig om de analytische waarden om te rekenen naar een gestandaardiseerde basis voor vergelijking. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de waarden bij 0 % vocht (= droge stof) te vergelijken. U vindt deze waarden hieronder; de wettelijk voorgeschreven waarden in relatie tot het oorspronkelijke product vindt u onder deze informatie. Afrondingen kunnen leiden tot kleine rekenkundige afwijkingen.

48 % eiwit, 37 % vet, 2 % ruwe celstof, 5 % ruwe as, 0 % vocht, 8 % NfE (~koolhydraten), 0,7 % calcium, 0,6 % fosfor, 0,5 % natrium, 37 mg/kg koper, 165 mg/kg zink, 21 mg/kg mangaan

Analytische bestanddelen

10 % eiwit, 8 % vet, 0,4 % ruwe celstof, 1 % ruwe as, 78 % vocht, 2 % NFE (~koolhydraten), 0,16 % calcium, 0,13 % fosfor, 0,1 % natrium, 8 mg/kg koper, 35 mg/kg zink, 4 mg/kg mangaan

Dieetadditieven

Vitamine D3: 250 IE/kg

Voedingsadvies

Voederadvies (dagelijks rantsoen gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):

Honden van 2-5 kg: ongeveer 100-200 g
Honden van 6-25 kg: ongeveer 200-600 g
Honden van 26-40 kg: ongeveer 600-800 g

Neem voor een nauwkeurigere berekening contact op met je voedingsadviseur of gebruik de Anifit voedercalculator http://futter.anifit.com.

Veelgestelde vragen

Is het voer geschikt voor puppy's?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor puppy's. Meer informatie over het voeden van puppy's vind je in onze tip"Puppy - verhuizen naar een nieuw huis".

Is het voer geschikt voor oudere honden (senioren)?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor oudere dieren. Meer informatie over het voeren van senior huisdieren vind je in onze tip"Senior huisdieren voeren".

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Voer het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook lichter verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Bevat het voedsel weinig purine?

Anifit maaltijden worden gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en bevatten daarom ook purine. Het gemiddelde urinezuurgehalte van Anifit maaltijden is ongeveer 80 mg/100g. Wij adviseren onze purinearme vlokken als purinearme vlokken.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. In wolvenprooien bijvoorbeeld zit zout in het bloed en wordt van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, milt, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijp.

Opmerkingen

Productgegevens

Complete voeding voor honden (alle levensstadia: puppy, volwassen, senior)

Verkrijgbaar in 200g, 400g en 800g blikken

Geproduceerdt in Duitsland

Certificeringen

Ons bedrijf (Provital GmbH) is biologisch gecertificeerd door BCS Öko Garantie GmbH (DE-ÖKO-001) en ISO-9001 gecertificeerd door TÜV SÜD Management Service GmbH.

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Jacky Beste Anifit Team, Dankzij de hondentraining van mevrouw Gaigl hebben we succes gehad met onze hond Jacky, die vroeger een probleemhond was, strikt genomen. Hij had de scepter in zijn "poot". Omdat we destijds de verkeerde informatie kregen, danste hij echt op onze neus. Hij luisterde niet, laat staan dat wij hem vertelden wat hij moest doen. Hij dacht dat hij de baas was en wij de onderdanen. Dankzij een hele aardige, geduldige hondentrainer zonder vooroordelen tegen punkers;), die altijd kla... Beste Anifit Team, Dankzij de hondentraining van mevrouw Gaigl hebben we succes gehad met onze hond Jacky, die vroeger een probleemhond was, strikt genomen. Hij had de scepter in zijn "poot". Omdat w... Lees ervaringsverslag Wegens voedselintolerantie voor Ry dog en Anifit Beste Anifit Team, Mijn hond Bubi, bijna 2 jaar oud, had een voedselintolerantie. Sinds ik hem Ry dog beef voer, heeft hij bijna geen winderigheid meer, geen jeuk, een glanzende vacht en hij spuugt niet meer. Helaas heeft hij met 25 kg een blik van 800 g + 4 eetlepels boekweit nodig om op gewicht te blijven. De voerkosten zijn dus een stuk hoger dan verwacht. Vriendelijke groeten Jessica Dökmetas Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Mijn hond Bubi, bijna 2 jaar oud, had een voedselintolerantie. Sinds ik hem Ry dog beef voer, heeft hij bijna geen winderigheid meer, geen jeuk, een glanzende vacht en hij spuugt n... Lees ervaringsverslag Beste ervaringen met Anifit Hallo Anifit-team, Onze kortharige collie Devan (2 jaar en 4 maanden) is nogal een sensiebel, dus we hebben een paar dingen geprobeerd en kregen toen de tip van een colliefokker om Anifit te proberen. Natuurlijk waren niet alle variëteiten succesvol, maar we hadden de beste ervaringen met "Wiitwe Bolte" en "Gockels Duett". Hij vindt het lekker en - het belangrijkste - hij verdraagt het. Vriendelijke groeten Kerstin Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo Anifit-team, Onze kortharige collie Devan (2 jaar en 4 maanden) is nogal een sensiebel, dus we hebben een paar dingen geprobeerd en kregen toen de tip van een colliefokker om Anifit te proberen... Lees ervaringsverslag Pünktchen houdt van de RyDog vitaliteitsmenu's Beste Anifit-team, Mijn hond Pünktchen kreeg als pup al Anifit-menu's en heeft sindsdien niets aan haar voeding hoeven veranderen. Na een paar maanden van verschillende natte menu's van "Gockels Duett" tot "Falscher Hase" en "Goldener Ochsen", ontdekte ik de Rydog vitaliteitsmenu's van Provital en ik dacht dat ik ze moest proberen en bestelde alle drie de varianten: rund, lam en kip. Pünktchen is een zogenaamde "hondse fijnproever" en de rundvleesvariant van Rydog was precies goed voor haar. La... Beste Anifit-team, Mijn hond Pünktchen kreeg als pup al Anifit-menu's en heeft sindsdien niets aan haar voeding hoeven veranderen. Na een paar maanden van verschillende natte menu's van "Gockels Duet... Lees ervaringsverslag
Allergie hond merkt het verschil Hallo Anifit-team, Helaas hebben we een hond met allergieën en na een lange beproeving kwamen we uit bij Anifit. We gebruiken Rydog Vital Menu Organic Beef en onze hond is er helemaal weg van. De bak is in een mum van tijd leeg en de hond voelt zich eindelijk weer beter. Dankzij het voer hebben we eindelijk weer een beweeglijke, pijnvrije hond. Je ziet en ruikt het verschil met goedkoop voer zodra je het opent. Het is dus beter om dit voer van hoge kwaliteit te hebben en een gezonde, gelukkige ... Hallo Anifit-team, Helaas hebben we een hond met allergieën en na een lange beproeving kwamen we uit bij Anifit. We gebruiken Rydog Vital Menu Organic Beef en onze hond is er helemaal weg van. De bak... Lees ervaringsverslag Amy is dol op haar kipsnoepjes Hallo beste Anifit-team, Amy heeft nu ook de kipsnoepjes geprobeerd en ik denk dat ze er alles voor over heeft om de hele zak in één keer op te krijgen. We zitten nog steeds in de overgangsfase en hebben nog steeds te maken met winderigheid en af en toe zachte ontlasting. Maar.... het gaat steeds beter. Het voer Gockel's Duett, Witwe Boltes Schrecken en het RyDog Vital Menu Organic Beef worden erg goed geaccepteerd. Ze staat altijd klaar om gevoerd te worden. Maar wat tot nu toe de meeste in... Hallo beste Anifit-team, Amy heeft nu ook de kipsnoepjes geprobeerd en ik denk dat ze er alles voor over heeft om de hele zak in één keer op te krijgen. We zitten nog steeds in de overgangsfase en ... Lees ervaringsverslag Deeks vindt het natvoer geweldig We zijn helemaal enthousiast over het bovengenoemde natvoer. Sinds Deeks is overgestapt van pure kots naar de Anifit natvoer varianten (alle varianten) hebben we eindelijk TOLLES OUTPUT. Je kunt alleen begrijpen dat meesters en meesteressen van goede cacao kunnen genieten als je bijna alleen maar diarree hebt meegemaakt. Omdat zijn bloedbeeld 8 weken geleden (B12-tekort, urinewaarde en lever) niet optimaal was, is er vandaag opnieuw bloed afgenomen. We zijn benieuwd of de waarden nu beter z... We zijn helemaal enthousiast over het bovengenoemde natvoer. Sinds Deeks is overgestapt van pure kots naar de Anifit natvoer varianten (alle varianten) hebben we eindelijk TOLLES OUTPUT. Je kunt al... Lees ervaringsverslag Turnip doet het goed met ANIFIT Voordat ze overstapte op Anifit en 2 andere hoogwaardige biologische hondenvoeders, had Rübchen verschillende gezondheidsproblemen die zich in vlagen voordeden, zoals waterige diarree en braken, evenals een rode, jeukende huid, vooral in haar oren en rond haar snuit. Sinds de overstap gaat het heel goed met haar. Rübchen eet Anifit graag en ik vind het ook niet smerig om het voer te ruiken, terwijl ik dat bij andere merken vaak wel vond. Mijn hond is allergisch voor wortels en granen, dus ik kan... Voordat ze overstapte op Anifit en 2 andere hoogwaardige biologische hondenvoeders, had Rübchen verschillende gezondheidsproblemen die zich in vlagen voordeden, zoals waterige diarree en braken, evena... Lees ervaringsverslag
Mooie vacht en meer activiteit! Hallo beste Anifit team, Ik heb Anifit leren kennen via een hondenvriendin toen ik aan het wandelen was en heb het meteen besteld en geprobeerd. Ik heb een 13-jarige beagle dame en heb haar altijd voer van hoge kwaliteit gegeven, maar sinds ik Anifit voer, is mijn hond fitter en in een beter humeur. Als we gaan wandelen (en ze weet heel goed dat er na de wandeling iets te eten is) rent ze altijd het laatste stukje vooruit en haast zich naar huis. Vroeger moest ik altijd op haar wachten. Nu rent... Hallo beste Anifit team, Ik heb Anifit leren kennen via een hondenvriendin toen ik aan het wandelen was en heb het meteen besteld en geprobeerd. Ik heb een 13-jarige beagle dame en heb haar altijd vo... Lees ervaringsverslag Snelle voerverandering zonder problemen Ik heb mijn Maltezer meisje uit het dierenasiel. Ze was een fokhond en toen 8 jaar oud. Ik was op zoek naar een goede voeding en kwam uiteindelijk de naam Anifit tegen.Ik denk dat mijn eerste bestelling eind 2018 was. De overstap was snel en super makkelijk, ze accepteerde het voer zonder problemen. Ze eet elke smaak met veel plezier. Heel veel dank hiervoor. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Ik heb mijn Maltezer meisje uit het dierenasiel. Ze was een fokhond en toen 8 jaar oud. Ik was op zoek naar een goede voeding en kwam uiteindelijk de naam Anifit tegen.Ik denk dat mijn eerste bestell... Lees ervaringsverslag Vitaal dankzij Vitaal Menu Hallo Anifit-team, We geven nu sinds een week het natvoer en Rydog Vital Menu. Onze hond Winston heeft een gevoelige maag en verdraagt niet alle voeding. We hebben hem BARF gevoerd sinds hij een puppy was en waren er eigenlijk wel tevreden over. Nu is hij 5 jaar oud en we maakten ons zorgen over zijn dieet, omdat hij wild is van uitwerpselen en alles van de vloer oplikt wat niet goed vastzit. We werden sceptisch over de vraag of hij echt wel alle voedingsstoffen binnenkreeg van de BARF. We wil... Hallo Anifit-team, We geven nu sinds een week het natvoer en Rydog Vital Menu. Onze hond Winston heeft een gevoelige maag en verdraagt niet alle voeding. We hebben hem BARF gevoerd sinds hij een pupp... Lees ervaringsverslag Alerter en vrolijker dankzij ANIFIT Beste Anifit Team, Ik heb lang gezocht naar een betaalbaar natvoer van hoge kwaliteit voor mijn hond Lilly, omdat er altijd wel iets mis mee was. Of ze had vaak diarree, ze raakte het niet of nauwelijks aan, of het bevatte gewoon veel meer bouillon dan vlees en zag er minder smakelijk uit. Sinds ik haar natvoer van Anifit of RyDog geef, behoren deze complicaties gelukkig tot het verleden. Je herkent de ingrediënten zodra je het blikje opent en het ruikt heel fris en aangenaam. Mijn Lilly heeft... Beste Anifit Team, Ik heb lang gezocht naar een betaalbaar natvoer van hoge kwaliteit voor mijn hond Lilly, omdat er altijd wel iets mis mee was. Of ze had vaak diarree, ze raakte het niet of nauweli... Lees ervaringsverslag
Het lamsvlees is heerlijk! Mijn Chihuhua heeft altijd een zeer gevoelige maag gehad en kon geen natvoer verdragen. Na een tandoperatie kwam ik via internet bij Anifit terecht en ik heb er geen spijt van! De nieuwe biologische rundvlees- en lamsvleesproducten zijn ook geweldig, ze zijn momenteel onze favorieten! De varianten worden zeer goed verdragen en zijn makkelijk te portioneren in het kleine blik. Voor een kleine hond is 1 blikje genoeg voor de hele dag. De consistentie van het biologische lamsvlees is erg prettig en... Mijn Chihuhua heeft altijd een zeer gevoelige maag gehad en kon geen natvoer verdragen. Na een tandoperatie kwam ik via internet bij Anifit terecht en ik heb er geen spijt van! De nieuwe biologische r... Lees ervaringsverslag Een kleine, kieskeurige hond voor fijnproevers Geacht Provital Team, Onze Lucky is nu ruim anderhalf jaar oud. Hij is een Bolonka Zwetna mix.Hij is erg kieskeurig als het op eten aankomt. Ook omdat hij een gevoelige maag heeft.Ik heb jullie assortiment dit jaar leren kennen. Deels omdat ik een paar getuigenissen had gelezen. Natuurlijk heb ik eerst het proefpakket besteld om erachter te komen wat Lucky wel en niet lust.Zijn favorieten waren snel gevonden. Lam en soms kip. Neiging naar lam.Toen werd jullie assortiment een beetje uitgebreid e... Geacht Provital Team, Onze Lucky is nu ruim anderhalf jaar oud. Hij is een Bolonka Zwetna mix.Hij is erg kieskeurig als het op eten aankomt. Ook omdat hij een gevoelige maag heeft.Ik heb jullie assor... Lees ervaringsverslag Glimmende zachte vacht en geen borrelende buik meer Onze kleine Rudi van 4 jaar (Russische Toy Terrier) is dol op alle soorten natvoer (Gockels Duett, Falscher Hase, Goldener Ochse .....).Onlangs hebben we het Vital Menu Organic Beef and Chicken geprobeerd. Rudi aarzelde geen seconde en het bakje was meteen leeg. Als hij thuiskomt van zijn wandeling, is zijn verwachting altijd groot als hij zijn etensbak ziet.Hij likt de kom letterlijk schoon. We mengen ook vlokken door zijn eten. Of het nu wortelvlokken, natuurvlokken of groentemix is. Alles wo... Onze kleine Rudi van 4 jaar (Russische Toy Terrier) is dol op alle soorten natvoer (Gockels Duett, Falscher Hase, Goldener Ochse .....).Onlangs hebben we het Vital Menu Organic Beef and Chicken geprob... Lees ervaringsverslag Jacks verandering van voedsel Sandra gaf ons geweldig advies en daar zijn we haar dankbaar voor. We zijn super tevreden. In het begin was ik een beetje sceptisch over het veranderen van het voer van mijn hond, maar dat veranderde snel - ten goede, natuurlijk :-) We kwamen een geweldig merk tegen dat ook goed wordt verdragen door honden met spijsverteringsproblemen en dat ook veel waarde hecht aan voer dat geschikt is voor de soort. Onze Jack is dol op de Schmeckies en het natvoer, hij kan ze bijna niet weerstaan en de bak ... Sandra gaf ons geweldig advies en daar zijn we haar dankbaar voor. We zijn super tevreden. In het begin was ik een beetje sceptisch over het veranderen van het voer van mijn hond, maar dat veranderde... Lees ervaringsverslag

RyDog Vitaal Menu Biologisch Rundvlees

Rundvlees / aardappel / wortel 16 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 17,90/kg 21,48 €
400g, 6 Stuk € 12,30/kg 29,52 €
800g, 6 Stuk € 8,74/kg 41,94 €