BARF Roodbaars

Vis als aanvulling op rauw vlees 13 reviews
BARF Roodbaars 150g (1 Stuk)
1 Stuk, 150g
16,90 €
€ 112,67/kg
incl. btw, excl. verzendkosten
BARF Roodbaars 150g (1 Stuk)
BARF Roodbaars 150g (1 Stuk)
BARF Roodbaars 150g (1 Stuk)

Met onze Easy B.A.R.F. visbrokken bespaar je jezelf het gedoe van vis vervoeren en bewaren. De gevriesdroogde visstukjes zijn lang houdbaar, kunnen snel worden bereid en zitten boordevol voedingsstoffen en vitale stoffen.

Beschrijving

Vriesdrogen

Dankzij onze speciale vriesdroogtechniek blijven de smaak, het aroma en de voedingsstoffen maximaal behouden en is het vlees lang houdbaar.

Speciale functies

  • Puur vlees - snel bereid
  • Vrij van additieven
  • Zeer aromatisch
  • Vol voedingsstoffen en vitale stoffen
  • Versheidsgarantie

Voorbereiding

Open het zakje en giet warm water over de inhoud. Gebruik ongeveer 270 ml water voor 100 g. Na ongeveer 10 minuten één keer roeren en dan nog 5 minuten wachten. Zorg voor voldoende drinkwater bij het droogvoeren.

Samenstelling

Samenstelling

Roodbaars

Analytische componenten

66,1% ruw eiwit, 18,6% ruwe oliën en vetten, n.n. ruwe celstof, 11,3% ruwe as, 1,1% koolhydraten

Natuurlijk gehalte aan vitaminen en mineralen *)

Eenheid Waarde
Natrium % 3,19
Kalium % 0,87
Magnesium % 0,09
Calcium % 0,10
Fosfor % 2,42
Chloriden % 0,93
Jodium mg/kg 1,0
Koper mg/kg n.n.
IJzer mg/kg 243
Zink mg/kg 14,5
Mangaan mg/kg n.n.
Selenium mg/kg 2,0
Vitamine B1 mg/kg 1,4
Vitamine B2 mg/kg 1,5
Vitamine B6 mg/kg 2,7
Vitamine B12 µg/kg 69,8
Niacine mg/kg 43,8
Biotine µg/kg 54,6
Panthotheenzuur mg/kg 6,5
Foliumzuur µg/kg 334
Vitamine D3 IE/kg n.n.
Vitamine E mg/kg 59,1
Vitamine K1 µg/kg n.n.
Vitamine C mg/kg n.n.
Vitamine A IE/kg 1.510

n.n. = onder detectiegrens
*) onderhevig aan natuurlijke fluctuaties

Voedingsadvies

Doseer volgens de gewenste hoeveelheid vis. Het drooggewicht komt overeen met ongeveer een kwart van het gewicht vóór het vriesdrogen.

Opmerkingen

Onmiddellijke voeding voor honden en katten
Zakje met 150 g

Gewicht voor vriesdrogen: ca. 0,6 kg

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Roodbaarspoeder genoot met een plezierig gespin. Mijn kat Luca is nu meer dan 1 jaar oud en eet al Anifit sinds hij 12 weken oud was. Hij is dol op alle soorten. Hij krijgt ook alleen maar Anifit treats en is daar echt dol op. Ik heb nu de roodbaarsfiletpoeder voor hem besteld om te testen hoe hij het vindt. Zodra ik de verpakking openmaakte, kon hij haast niet wachten. Ik strooide een beetje over zijn eten en in een mum van tijd zat hij aan zijn bakje te spinnen van genot. Nu is alleen het openen van het blik al genoeg om hem ongeduldig te ma... Mijn kat Luca is nu meer dan 1 jaar oud en eet al Anifit sinds hij 12 weken oud was. Hij is dol op alle soorten. Hij krijgt ook alleen maar Anifit treats en is daar echt dol op. Ik heb nu de roodbaars... Lees ervaringsverslag Het eten werd meteen met trek opgegeten Beste Anifit-team, We hebben Ani-Fit geprobeerd en ze aten het meteen en met eetlust. Het eten ruikt heerlijk en als mens zou ik het zelf ook proberen. De consistentie is geweldig, zelfs voor kleine rassen, en we zouden het meteen weer kopen. Nu gaan we de andere smaken proberen. De traktaties (gevriesdroogd) zijn geweldig en worden ook graag geaccepteerd. We zijn blij dat we iets hebben gevonden dat de Mäkellies lekker vinden. Ga zo door! Met vriendelijke groeten Angela Eisermann Dit erva... Beste Anifit-team, We hebben Ani-Fit geprobeerd en ze aten het meteen en met eetlust. Het eten ruikt heerlijk en als mens zou ik het zelf ook proberen. De consistentie is geweldig, zelfs voor kleine ... Lees ervaringsverslag Roodbaars en kipfilet zijn een groot succes! Hallo Provital Team, Wij hebben twee BKH katers. Ze heten Mats en Knut en zijn allebei 2 jaar oud. Hun fokker heeft ons jullie voer aangeraden en ik denk dat ze er allebei erg blij mee zijn. Ze zijn dol op de traktaties, vooral op de roodbaarsfilet en de kipfilet, waar ze helemaal wild van worden. Ga zo door en vriendelijke groeten. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo Provital Team, Wij hebben twee BKH katers. Ze heten Mats en Knut en zijn allebei 2 jaar oud. Hun fokker heeft ons jullie voer aangeraden en ik denk dat ze er allebei erg blij mee zijn. Ze zijn... Lees ervaringsverslag Geen intoleranties met ANIFIT Mijn hond, een mix van Chihuahua en Beagle, 6 jaar oud en 5 kilo zwaar, heeft geen last meer van intoleranties dankzij Anifit. Dat betekent geen diarree, geen jeuk, geen ontstoken oren. De vacht glanst, mijn dierenarts is ook erg blij, hij heeft me de vorige keer veel complimenten gegeven, zo'n klein hondje dat er zo geweldig uitziet, geen overgewicht en zo atletisch. Het is een erg dure voeding, maar het is de prijs waard. Wat ik ook geweldig vind aan het voer is dat je het blik opent en niet... Mijn hond, een mix van Chihuahua en Beagle, 6 jaar oud en 5 kilo zwaar, heeft geen last meer van intoleranties dankzij Anifit. Dat betekent geen diarree, geen jeuk, geen ontstoken oren. De vacht glan... Lees ervaringsverslag
Vitaal dankzij Vitaal Menu Hallo Anifit-team, We geven nu sinds een week het natvoer en Rydog Vital Menu. Onze hond Winston heeft een gevoelige maag en verdraagt niet alle voeding. We hebben hem BARF gevoerd sinds hij een puppy was en waren er eigenlijk wel tevreden over. Nu is hij 5 jaar oud en we maakten ons zorgen over zijn dieet, omdat hij wild is van uitwerpselen en alles van de vloer oplikt wat niet goed vastzit. We werden sceptisch over de vraag of hij echt wel alle voedingsstoffen binnenkreeg van de BARF. We wil... Hallo Anifit-team, We geven nu sinds een week het natvoer en Rydog Vital Menu. Onze hond Winston heeft een gevoelige maag en verdraagt niet alle voeding. We hebben hem BARF gevoerd sinds hij een pupp... Lees ervaringsverslag Runderharten en roodbaars zijn favoriet Voor mijn kat Paul zijn runderhart en roodbaars de absolute favorieten uit jullie assortiment. Daarna likt hij zichzelf af en neemt hij een comfortabele houding aan op de bank tot de volgende maaltijd wordt geserveerd. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Voor mijn kat Paul zijn runderhart en roodbaars de absolute favorieten uit jullie assortiment. Daarna likt hij zichzelf af en neemt hij een comfortabele houding aan op de bank tot de volgende maaltijd... Lees ervaringsverslag Geredde kip, roodbaars en chlorella Grisu Onze kat Grisu at niets meer door een darmontsteking na antibiotica, accepteerde geen eten meer, weigerde alles, dronk alleen nog maar. Ze overleefde op kip, roodbaars en chlorella snacks totdat de medicatie begon te werken. Ze liep vol afschuw weg van al het andere voedsel. Zelfs zonder deze levensbedreigende situatie is ze dol op de snacks, maar nu waren ze levensreddend voor onze Mietze. BEDANKT! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze kat Grisu at niets meer door een darmontsteking na antibiotica, accepteerde geen eten meer, weigerde alles, dronk alleen nog maar. Ze overleefde op kip, roodbaars en chlorella snacks totdat de m... Lees ervaringsverslag EasyBarf - Toni is er dol op! Hallo! Wij hebben een 3-jarige dwergkeeshond die erg kieskeurig is als het op eten aankomt. Ik heb al honderden euro's geïnvesteerd in verschillende soorten voer, waarvan hij sommige 2-3 dagen eet en dan opeens niet meer wil. Ik heb het idee van barfen altijd leuk gevonden, laatst kocht ik het vlees van Graf Barf. Onze hond vond het ook niet lekker en de vleespakketten nemen veel ruimte in beslag in de vriezer. Toen ik aan het googelen was, ontdekte ik jullie homepage en ik dacht: we gaan he... Hallo! Wij hebben een 3-jarige dwergkeeshond die erg kieskeurig is als het op eten aankomt. Ik heb al honderden euro's geïnvesteerd in verschillende soorten voer, waarvan hij sommige 2-3 dagen eet en... Lees ervaringsverslag
We zijn overtuigd! Onze kat is gek op het roodvissnack en eist het bij elke gelegenheid. Ook al voldoen we hier niet altijd aan, we zijn erg overtuigd van het product - geen extra ingrediënten - "alleen" de gevriesdroogde vis. We geven graag iets meer uit aan een snack, maar dan weten we wel dat er geen suiker of andere toevoegingen in zitten... Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze kat is gek op het roodvissnack en eist het bij elke gelegenheid. Ook al voldoen we hier niet altijd aan, we zijn erg overtuigd van het product - geen extra ingrediënten - "alleen" de gevriesdroo... Lees ervaringsverslag We hebben roodbaars nodig! Beste Anifit-team, Vandaag stuur ik jullie een foto van mijn twee poesjes, Alisha en Baghira, die enthousiast de roodbaars eten. Mijn twee poesjes zijn dol op de roodbaars van Anifit!!! Het wordt gebruikt voor speciale momenten, kleine beloningen, bij het spelen of gewoon om ze "blij te maken". De consistentie is geweldig - gevriesdroogd - constant van hoge kwaliteit. We hebben het al verschillende keren besteld en het komt altijd in dezelfde kwaliteit - niet zo stevig maar toch stabiel - ru... Beste Anifit-team, Vandaag stuur ik jullie een foto van mijn twee poesjes, Alisha en Baghira, die enthousiast de roodbaars eten. Mijn twee poesjes zijn dol op de roodbaars van Anifit!!! Het wordt ge... Lees ervaringsverslag De B.A.R.F.-serie is geweldig! Als barf-trainer ben ik al heel lang op zoek naar een goed alternatief voor blikvoer! Met Anifit kan ik voor het eerst zeggen dat dit een natvoer is dat me vanaf het begin heeft geïnspireerd! 1. Duidelijke en voorbeeldige verklaring 2. hoofdingrediënt vlees 3. vrij van lokstoffen en kleurstoffen En er zijn geen dierlijke bijproducten zoals vezels, heupen, wol, ingewanden, hoorns etc. aanwezig! Het is ook geschikt voor alle leeftijden, en dat is precies goed! en niet die verwarrende verkl... Als barf-trainer ben ik al heel lang op zoek naar een goed alternatief voor blikvoer! Met Anifit kan ik voor het eerst zeggen dat dit een natvoer is dat me vanaf het begin heeft geïnspireerd! 1. Dui... Lees ervaringsverslag Roodbaars is gewoon super Onze katten Wilma en Barney zijn dol op bijna alle gevriesdroogde traktaties...inclusief de roodbaars. Helaas denk ik nog steeds dat de grootte van de verpakking beter aangepast zou kunnen worden aan de inhoud, d.w.z. meer inhoud of een kleinere zak. Misschien is een papieren verpakking ook een overweging. In ieder geval lijkt de kwaliteit terug te komen in de smaak! Ga zo door! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze katten Wilma en Barney zijn dol op bijna alle gevriesdroogde traktaties...inclusief de roodbaars. Helaas denk ik nog steeds dat de grootte van de verpakking beter aangepast zou kunnen worden aan ... Lees ervaringsverslag
Traktaties voor de vioolplank Anjuli en Nala kregen vanaf de eerste dag Anifit natvoer, maar de vraag rees al snel - wat voor lekkers tussendoor? Mijn twee bontneuzen zijn dol op de garnalen en rode reepjes van Anifit. Ik verstop ze op het zelfgemaakte plankje en moet altijd oppassen dat ze het niet uit elkaar halen om bij de lekkernijen te komen. Ik moet mezelf opsluiten in de badkamer om het prullenbord in alle rust te kunnen vullen, want ze scheuren de zakjes letterlijk uit mijn hand. Smakelijk om te zien en het schijnt h... Anjuli en Nala kregen vanaf de eerste dag Anifit natvoer, maar de vraag rees al snel - wat voor lekkers tussendoor? Mijn twee bontneuzen zijn dol op de garnalen en rode reepjes van Anifit. Ik verstop ... Lees ervaringsverslag

BARF Roodbaars

Vis als aanvulling op rauw vlees 13 reviews
1 Stuk, 150g
16,90 €
€ 112,67/kg