RyDog Vitaal Menu Kip

Kip met wortel en appel 30 reviews
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 16,75/kg 20,10 €
400g, 6 Stuk € 10,88/kg 26,10 €
800g, 6 Stuk € 7,06/kg 33,90 €
incl. btw, excl. verzendkosten
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Kip 400g (6 Stuk)

Met RyDog Vitalmenü Huhn doe je jouw hond een plezier. Puur vleesgenot en bijzonder licht verteerbaar. Met alles wat het lichaam nodig heeft – mals kippenvlees aangevuld met wortel en appel – een gevarieerde maaltijd, ideaal voor vitale viervoeters.

Beschrijving

Voorbereiding

Volledig uitgebalanceerd hondenvoer. Klaar om te serveren, bij voorkeur voeren op kamertemperatuur.

Speciale kenmerken van het RyDog natvoer

  • Gezond vers vlees
  • Uitsluitend gebruik van vlees dat is goedgekeurd voor menselijke consumptie
  • Exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Zachte bereiding dankzij koude vulling
  • Thuisbezorgservice
  • Vrij van suiker en andere smaakversterkers
  • Vrij van soja en maïs
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Vrij van lokstoffen en vulstoffen
  • Vrij van diermeel
  • Vrij van plantaardig meel en graan
  • Geen dierproeven

Samenstelling

Lijst van voedermiddelen

Spiervlees van kip 78 %
Kippenlever 7 %
Kippennek 7 %
Totaal vlees 92 %
Volkoren rijst 3 %
Wortelen 3 %
Appel 1 %
Verhoudingen < 1 %
Brandnetel
Zout
1 %
Totaal 100 %

Spiervlees omvat zowel skeletvlees als hart- en buikspier, dat is toegestaan voor menselijke consumptie. Alle waarden zijn afgerond.

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, rijst, groenten, fruit, kruiden, mineralen

Analytische bestanddelen in de droge stof

Om de analytische componenten te kunnen vergelijken met de waarden van andere producten, is het nodig om de analytische waarden om te rekenen naar een gestandaardiseerde basis voor vergelijking. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de waarden bij 0 % vocht (= droge stof) te vergelijken. U vindt deze waarden hieronder; de wettelijk voorgeschreven waarden in relatie tot het oorspronkelijke product vindt u onder deze informatie. Afrondingen kunnen leiden tot kleine rekenkundige afwijkingen.

55 % eiwit, 25 % vet, 1 % ruwe celstof, 8 % ruwe as, 0 % vocht, 10 % NFE (~koolhydraten), 0,8 % calcium, 0,8 % fosfor, 1,1 % natrium, 19 mg/kg koper, 141 mg/kg zink, 21 mg/kg mangaan

Analytische bestanddelen

11 % eiwit, 5 % vet, 0,3 % ruwe celstof, 2 % ruwe as, 79 % vocht, 2 % NfE (~koolhydraten), 0,17 % calcium, 0,17 % fosfor, 0,24 % natrium, 4 mg/kg koper, 29 mg/kg zink, 4 mg/kg mangaan

Dieetadditieven

Vitamine D3: 250 IE/kg

Voedingsadvies

Voederadvies (dagelijks rantsoen gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):

Honden van 2-5 kg: ongeveer 100-200 g
Honden van 6-25 kg: ongeveer 200-600 g
Honden van 26-40 kg: ongeveer 600-800 g

Neem voor een nauwkeurigere berekening contact op met je voedingsadviseur of gebruik de Anifit voedercalculator http://futter.anifit.com.

Veelgestelde vragen

Is het voer geschikt voor puppy's?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor puppy's. Meer informatie over het voeden van puppy's vind je in onze tip"Puppy - verhuizen naar een nieuw huis".

Is het voer geschikt voor oudere honden (senioren)?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor oudere dieren. Meer informatie over het voeren van senior huisdieren vind je in onze tip"Senior huisdieren voeren".

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Voer het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook lichter verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Bevat het voedsel weinig purine?

Anifit maaltijden worden gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en bevatten daarom ook purine. Het gemiddelde urinezuurgehalte van Anifit maaltijden is ongeveer 80 mg/100g. Wij adviseren onze purinearme vlokken als purinearme vlokken.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. In wolvenprooien bijvoorbeeld zit zout in het bloed en wordt van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, milt, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijp.

Opmerkingen

Complete voeding voor honden (alle levensstadia: puppy, volwassen, senior)

Verkrijgbaar in 200g, 400g en 800g blikken

Geproduceerdt in Duitsland

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Onze Amy is een fan van gevogelte! Beste Anifit Team, Mijn Havanezer puppy Amy is 10 maanden oud en vindt alle RyDog vitality menu's heerlijk.Alleen de rundvleesvariant smaakt haar niet zo goed.Ze is de grootste fan van gevogelte.Ze is ook erg enthousiast over Gockels Duett.Als tussendoortje is ze gek op de gedroogde kippenmaagjes die in het programma zitten. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Mijn Havanezer puppy Amy is 10 maanden oud en vindt alle RyDog vitality menu's heerlijk.Alleen de rundvleesvariant smaakt haar niet zo goed.Ze is de grootste fan van gevogelte.Ze i... Lees ervaringsverslag Nooit meer bloederig krabben met RyDog! Beste Anifit-team, Ik wil jullie vandaag bedanken en vertellen hoe blij ik ben dat jullie zulke goede producten hebben.Mijn kleine mopshondje was vanaf het begin allergisch en ik was erg wanhopig, ze krabde zich constant bloederig. Dankzij mijn dierenarts ben ik volledig overgestapt op Anifit. In het begin voerden we alleen paard en we zagen dat de jeuk steeds minder werd. Nu voer ik ook andere soorten en ik ben erg blij met hoe ontspannen, gezond en gelukkig mijn mops is. Hartelijk dank en m... Beste Anifit-team, Ik wil jullie vandaag bedanken en vertellen hoe blij ik ben dat jullie zulke goede producten hebben.Mijn kleine mopshondje was vanaf het begin allergisch en ik was erg wanhopig, ze... Lees ervaringsverslag Hummels houdt van Anifit Geachte heer of mevrouw Aangezien onze Hummels al een tijdje een absolute fan is van jullie producten, schrijf ik jullie graag een testimonial! "Onze Labrador reu Hummels voldoet qua eetgedrag niet aan de "gulzigheid" die aan Labradors wordt toegeschreven. Hij is nogal hangerig en laat ook eten dat hij niet lekker vindt in zijn bak liggen. Zo kwamen we een paar jaar geleden in aanraking met de producten van ANIfit. RyDog Vital Menu Kip en Lam zijn de beste (we gebruiken de blikjes van 400 g). ... Geachte heer of mevrouw Aangezien onze Hummels al een tijdje een absolute fan is van jullie producten, schrijf ik jullie graag een testimonial! "Onze Labrador reu Hummels voldoet qua eetgedrag niet ... Lees ervaringsverslag De geur is gewoon geweldig! Geachte heer of mevrouw Mijn Havanezermeisje van één jaar accepteerde het eten meteen. Het bakje ziet eruit alsof het net is omgespoeld. Ik hou van de geur en vooral van het hoge vleesgehalte. Ik weet zeker dat mijn hond een gezonde voeding krijgt. Ik kan het voer met een gerust hart aanbevelen. Gabriela Raßbach Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Geachte heer of mevrouw Mijn Havanezermeisje van één jaar accepteerde het eten meteen. Het bakje ziet eruit alsof het net is omgespoeld. Ik hou van de geur en vooral van het hoge vleesgehalte. Ik wee... Lees ervaringsverslag
Geen buikpijn meer met Vital Menu Chicken! Bedankt Anifit,Zes maanden geleden zijn we voor onze 9 jaar oude ruwharige teckel Bert overgestapt op natvoer van Anifit Provital. Lange tijd werd hij geplaagd door maagpijn en een slechte eetlust. De overstap verliep soepel.De blikjes zijn echt geweldig. Het voer ruikt lekker en het is een genot om je teckel het te zien eten. Tot nu toe hebben we 6 verschillende smaken geprobeerd in blikken van 200g en 400g.Allemaal zeer aan te bevelen. Onze favoriet is de RyDog Vital Menu Kip 200g.Je kunt ni... Bedankt Anifit,Zes maanden geleden zijn we voor onze 9 jaar oude ruwharige teckel Bert overgestapt op natvoer van Anifit Provital. Lange tijd werd hij geplaagd door maagpijn en een slechte eetlust. D... Lees ervaringsverslag Baloo is dol op de kipgerechten van Anifit! Hallo beste Anifit-team, Ik heb jullie natvoer besteld voor mijn hond Balu (tweeënhalf jaar oud). Ik was overtuigd door de verklaring dat er geen dierproeven worden uitgevoerd en dat er alleen ingrediënten worden gebruikt die eetbaar zijn voor mensen. Toen het eerste pakje aankwam en ik het natvoer voor de eerste keer voor mijn Baloo neerlegde, zoog hij het letterlijk naar binnen en kreeg geen diarree. Het natvoer is van zeer hoge kwaliteit met een hoog vleesgehalte en het ruikt ook nog eens ... Hallo beste Anifit-team, Ik heb jullie natvoer besteld voor mijn hond Balu (tweeënhalf jaar oud). Ik was overtuigd door de verklaring dat er geen dierproeven worden uitgevoerd en dat er alleen ingre... Lees ervaringsverslag Eindelijk geen voedselintolerantie meer Hallo beste Provital team, Onze Shi Tzhu Cooper heeft een voedselintolerantie en we waren op zoek naar nieuw voer en kwamen ANIFIT op aanraden tegen. Onze Copper eet nu naar hartenlust RyDog Vital Menu, heeft een regelmatige stoelgang en slaapt de hele nacht door. We voeren hem runderhartjes als traktatie, die zeer licht verteerbaar zijn. We hebben niets beters voor onze hond met dit voer van ANIFIT!Met vriendelijke groeten Jens Thiele Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste Provital team, Onze Shi Tzhu Cooper heeft een voedselintolerantie en we waren op zoek naar nieuw voer en kwamen ANIFIT op aanraden tegen. Onze Copper eet nu naar hartenlust RyDog Vital M... Lees ervaringsverslag Runderhartjes zijn een heerlijk tussendoortje Ik ben erg blij met het kipvitaliteitsmenu en de runderhartjes. Onze hond houdt absoluut van de Vitamlneü kip, de consistentie is een beetje te stevig voor ons dus we verdunnen het altijd een beetje met water. De runderhartjes zijn erg populair als snack. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Ik ben erg blij met het kipvitaliteitsmenu en de runderhartjes. Onze hond houdt absoluut van de Vitamlneü kip, de consistentie is een beetje te stevig voor ons dus we verdunnen het altijd een beetje ... Lees ervaringsverslag
Na veel voedseltests hebben we eindelijk de juiste gevonden! Zelfs als puppy was onze dwergpoedel Maya altijd al een kieskeurige eter. Elke maaltijd was een echte strijd. Pas met de producten van Anifit vonden we eindelijk een voeding die ze zonder uitzondering met plezier at. Met name de RyDog Vital Menu kip- en lamsvarianten zorgen er niet alleen voor dat haar bakje altijd in een mum van tijd leeg is, maar ondersteunen ook een zeer goede spijsvertering bij onze hond met kleine hoeveelheden vaste ontlasting. Na veel voedseltests hebben we eindelijk de j... Zelfs als puppy was onze dwergpoedel Maya altijd al een kieskeurige eter. Elke maaltijd was een echte strijd. Pas met de producten van Anifit vonden we eindelijk een voeding die ze zonder uitzondering... Lees ervaringsverslag Mijn Buddy vindt het eten heerlijk Hallo beste Provital team, Mijn Buddy is dol op jullie voer en het is erg goed voor hem. Het enige wat me de laatste tijd opvalt is dat als ik de blikjes wil openen, het klepje altijd afbreekt en je bijna je vingers breekt met een blikopener. De informatie over de inhoud van het blikje lijkt me soms niet altijd te kloppen, omdat ik er met drie keer 270 niet helemaal uitkom. Maar verder zijn we heel tevreden, ook over de levering, die altijd super en betrouwbaar is. Hartelijk dank Dit ervarin... Hallo beste Provital team, Mijn Buddy is dol op jullie voer en het is erg goed voor hem. Het enige wat me de laatste tijd opvalt is dat als ik de blikjes wil openen, het klepje altijd afbreekt en je ... Lees ervaringsverslag Hij is een absolute fijnproever! Onze terriër mix Boomer is dol op het RyDog Vital Menu Kip. Hij is een absolute fijnproever!Zodra het kip Vitality Menu in zijn bakje zit, bespringt hij het en "verslindt" het helemaal. Het voer ruikt vrij aangenaam, zelfs voor mensenneuzen, en de consistentie is goed en makkelijk te portioneren. Boomer verdraagt het voer erg goed, zijn vacht is dikker en glanzend geworden en zijn spijsvertering is ook OK. We voeren het voer graag en kunnen het aanbevelen. Dit ervaringsverslag is automatisch ve... Onze terriër mix Boomer is dol op het RyDog Vital Menu Kip. Hij is een absolute fijnproever!Zodra het kip Vitality Menu in zijn bakje zit, bespringt hij het en "verslindt" het helemaal. Het voer ruikt... Lees ervaringsverslag RyDog Vital Menu Kip is Helga's favoriete variëteit Onze 10-jarige Franse Bulldog Helga verdraagt dit menu heel goed en eet het al maanden elke dag. Daarom blijven we bij dit ras, dat Helga's favoriet is. Ze verteert het perfect en er is heel weinig ontlasting, max. 1 of 2 kleine poepjes per dag en geen vies ruikende dampen. Geen constipatie, geen diarree... Alles naar haar volle tevredenheid. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze 10-jarige Franse Bulldog Helga verdraagt dit menu heel goed en eet het al maanden elke dag. Daarom blijven we bij dit ras, dat Helga's favoriet is. Ze verteert het perfect en er is heel weinig on... Lees ervaringsverslag
De vacht glanst en de slechte adem is verdwenen Hallo Anifit-team, Ik heb lang verschillende soorten droogvoer voor mijn Eddi uitgeprobeerd, die hij nooit echt lekker vond, totdat ik een hele goede Anifit-adviseur tegenkwam die me goede hondenvoeding uitlegde. Sindsdien is Eddi dol op zijn voer en is zijn bakje snel leeg. Het RyDog Vital Menu Kip ruikt heerlijk en ziet er aantrekkelijk uit. Het komt heel stevig uit het blik, ik versnipper het altijd met een vork en meng er de aardappelvlokken door, die heel snel gemengd zijn. Bij het woord "... Hallo Anifit-team, Ik heb lang verschillende soorten droogvoer voor mijn Eddi uitgeprobeerd, die hij nooit echt lekker vond, totdat ik een hele goede Anifit-adviseur tegenkwam die me goede hondenvoed... Lees ervaringsverslag De geur is heerlijk Onze twee jaar oude IJslandse hond Gjöf eet graag het "RyDog Vital Menu Kip".De consistentie van het voer is vrij stevig met weinig tot geen gelei en het ruikt heel aangenaam.Onze hond verdraagt het voer erg goed.Aan de geur en het uiterlijk te zien, zou je denken dat het worst uit blik van de slager is. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze twee jaar oude IJslandse hond Gjöf eet graag het "RyDog Vital Menu Kip".De consistentie van het voer is vrij stevig met weinig tot geen gelei en het ruikt heel aangenaam.Onze hond verdraagt het v... Lees ervaringsverslag Aansluitende en glanzende vacht Hallo beste Provital team, Onze zevenjarige Westie genaamd Billy krijgt elke dag het Anifit-menu. We bestellen regelmatig RyDog Vitalmenue lam of de kip variant. Hij verdraagt het heel goed en zijn bakje is altijd helemaal leeg. Hij heeft een glanzende vacht en is in topconditie. We zullen dit voer blijven gebruiken. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste Provital team, Onze zevenjarige Westie genaamd Billy krijgt elke dag het Anifit-menu. We bestellen regelmatig RyDog Vitalmenue lam of de kip variant. Hij verdraagt het heel goed en zi... Lees ervaringsverslag Succes bij het trainen met garnalen (copyIt ruikt erg lekker en heeft ook een erg lekkere consistentie. Hallo, We voeren onze honden Zeus en Apollo nu voor het derde jaar met Anifit.Zeus is altijd een nogal kieskeurige eter geweest. Sinds Anifit is dat drastisch veranderd. We hebben alle varianten geprobeerd. Onze favorieten zijn alle varianten met kip en gevogelte. Vooral de RyDog Vital Menu Kip. Het ruikt heerlijk en heeft een hele lekkere consistentie. Wat kan ik zeggen? Zeus en Apollo zijn er dol op. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo, We voeren onze honden Zeus en Apollo nu voor het derde jaar met Anifit.Zeus is altijd een nogal kieskeurige eter geweest. Sinds Anifit is dat drastisch veranderd. We hebben alle varianten gepr... Lees ervaringsverslag
RyDog Vital Menu Kip aanbevolen. Hallo, Ik kwam de Ry Dog menu's tegen. Mijn Lilly, een kleine Rusty Toy Terrier, vindt deze menu's erg lekker. De consistentie is erg goed en de smaak waarschijnlijk ook ;) . Het blik van 200 gram is perfect voor ons omdat we geen restjes hebben. RyDog Vital Menu Kip 200g is daarom een echte aanrader. Uw testeter Lilly Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo, Ik kwam de Ry Dog menu's tegen. Mijn Lilly, een kleine Rusty Toy Terrier, vindt deze menu's erg lekker. De consistentie is erg goed en de smaak waarschijnlijk ook ;) . Het blik van 200 gram i... Lees ervaringsverslag Geweldig assortiment Hallo Provital Team,Onze Tilly lust alle soorten voer van Anifit. We hebben ook de RyDog voeding geprobeerd zodat ze genoeg afwisseling heeft. Het kipvitaliteitsmenu vindt ze erg lekker. Hartelijk dank aan de heer Meyer en mevrouw Möller, evenals aan de verzendafdeling voor de snelle en correcte verwerking van onze bestellingen. Ga zo door en de beste wensen van Tilly en de familie Reichel. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo Provital Team,Onze Tilly lust alle soorten voer van Anifit. We hebben ook de RyDog voeding geprobeerd zodat ze genoeg afwisseling heeft. Het kipvitaliteitsmenu vindt ze erg lekker. Hartelijk dan... Lees ervaringsverslag Geen diarree meer dankzij Anifit Hallo beste Provital team Voor beide honden is het RoyDog Geit &amp; Paard! Onze teef Nele had een ernstige spijsverteringsziekte en onze reu, die al 12 jaar oud is, kan helaas niet alles meer verdragen, hij kreeg vaak diarree en weigerde zelfs te eten. We hebben lang geëxperimenteerd met verschillende soorten Anifit en Roydog om uit te zoeken wat goed en lekker was voor onze honden. Sinds 2 maanden doen onze honden het weer erg goed en eten ze met plezier - beide voerbakken zijn leeg. Het moe... Hallo beste Provital team Voor beide honden is het RoyDog Geit &amp; Paard! Onze teef Nele had een ernstige spijsverteringsziekte en onze reu, die al 12 jaar oud is, kan helaas niet alles meer verdra... Lees ervaringsverslag Luzy is helemaal blij Hallo, Ik ben Luzy (nee, niet de schrik van de straat) en ik krijg al een tijdje RyDog Vital Menu Chicken van mijn baas.Nou jongens, ik kan het jullie influisteren, dit spul smaakt echt geweldig. Als het in mijn bakje zit, eet ik het nog sneller op dan al het andere. Mijn baas zegt dat ik het niet eet, maar inhaleer. Gaan jullie binnenkort ook andere smaken maken? Ik doe graag mee met het testen. Dus, alles is goed en tot ziensJouw Luzy Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo, Ik ben Luzy (nee, niet de schrik van de straat) en ik krijg al een tijdje RyDog Vital Menu Chicken van mijn baas.Nou jongens, ik kan het jullie influisteren, dit spul smaakt echt geweldig. Als... Lees ervaringsverslag
Een kleine, kieskeurige hond voor fijnproevers Geacht Provital Team, Onze Lucky is nu ruim anderhalf jaar oud. Hij is een Bolonka Zwetna mix.Hij is erg kieskeurig als het op eten aankomt. Ook omdat hij een gevoelige maag heeft.Ik heb jullie assortiment dit jaar leren kennen. Deels omdat ik een paar getuigenissen had gelezen. Natuurlijk heb ik eerst het proefpakket besteld om erachter te komen wat Lucky wel en niet lust.Zijn favorieten waren snel gevonden. Lam en soms kip. Neiging naar lam.Toen werd jullie assortiment een beetje uitgebreid e... Geacht Provital Team, Onze Lucky is nu ruim anderhalf jaar oud. Hij is een Bolonka Zwetna mix.Hij is erg kieskeurig als het op eten aankomt. Ook omdat hij een gevoelige maag heeft.Ik heb jullie assor... Lees ervaringsverslag Ik kan het eten alleen maar aan iedereen aanraden. Lotte verdroeg de overstap naar Anifit natvoer heel goed. We hebben zoveel geprobeerd, maar Anifit RyDog Vital Menu Kip is haar favoriet. Voorheen hadden we veel last van diarree, maar dat is nu verleden tijd. De kipsnoepjes zijn ook geweldig. Ze is echt dol op de Picco Tabs snacks en zou er bijna alles voor doen. Ik kan het voer alleen maar aan iedereen aanraden. De levering is ook altijd snel. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Lotte verdroeg de overstap naar Anifit natvoer heel goed. We hebben zoveel geprobeerd, maar Anifit RyDog Vital Menu Kip is haar favoriet. Voorheen hadden we veel last van diarree, maar dat is nu verle... Lees ervaringsverslag Inka doet het geweldig met kip Onze hond Inka is nogal kieskeurig als het op haar eten aankomt. Ze is dol op RyDog Vital Menu Kip. We wisselen het af met andere soorten natvoer van Anifit. Sinds ze dit voer krijgt, is ze erg beweeglijk, veel beweeglijker dan voorheen en heeft ze minder fitnessschommelingen. Haar ontlasting is ook bijna altijd heel goed. We zijn helemaal overtuigd en kijken altijd uit naar nieuwe soorten. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze hond Inka is nogal kieskeurig als het op haar eten aankomt. Ze is dol op RyDog Vital Menu Kip. We wisselen het af met andere soorten natvoer van Anifit. Sinds ze dit voer krijgt, is ze erg beweeg... Lees ervaringsverslag Geiten en paarden worden heel goed verdragen door onze hond. Het geiten- en paardenproduct wordt heel goed verdragen door onze hond. In het verleden had hij vaak diarree, de oorzaak is onbekend. Maar sinds hij Anifit voer krijgt, is het probleem verdwenen. Ik raad het ook aan in mijn vriendenkring. Onze hond (10 jaar oud) heeft nu een hele mooie vacht, hij is fit en de dierenartskosten zijn gedaald. Hij verdraagt Vital Menu Kip ook heel goed. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Het geiten- en paardenproduct wordt heel goed verdragen door onze hond. In het verleden had hij vaak diarree, de oorzaak is onbekend. Maar sinds hij Anifit voer krijgt, is het probleem verdwenen. Ik r... Lees ervaringsverslag
Anifit werkt altijd Ik ben heel blij met het voer van Anifit. Mijn Maltezer van 11 heeft bij elk ander voer aan zijn pootjes geknabbeld, maar met Anifit stopt hij. Hij lijkt het ook lekker te vinden, hoewel hij een echte fijnproever is en veel andere voedingsmerken heeft laten staan, werkt Anifit altijd. Ik kan Anifit met een gerust hart aanbevelen. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Ik ben heel blij met het voer van Anifit. Mijn Maltezer van 11 heeft bij elk ander voer aan zijn pootjes geknabbeld, maar met Anifit stopt hij. Hij lijkt het ook lekker te vinden, hoewel hij een echte... Lees ervaringsverslag Het gaat beter met Mika dankzij Anifit Beste Provital team, Onze Mika lijdt aan veel allergieën en reageert daarom op intoleranties of stress met diarree. Dankzij de milde voeding van kip/rijst kunnen we dit zonder medicijnen tegengaan en het smaakt ook nog eens erg lekker. RyDog Vital Menu Chicken is een van Mika's absolute favorieten - er blijft geen kruimel in haar bakje achter. Sinds onze hond Provital natvoer eet, is zijn gezondheid aanzienlijk verbeterd! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Provital team, Onze Mika lijdt aan veel allergieën en reageert daarom op intoleranties of stress met diarree. Dankzij de milde voeding van kip/rijst kunnen we dit zonder medicijnen tegengaan en... Lees ervaringsverslag Mala heeft een zeer zachte, glanzende vacht Deze traktaties zijn van uitstekende kwaliteit, ze worden goed verdragen door mijn hond Mala en zijn erg populair bij haar en haar hondenvrienden. Ze zijn ook een prachtig cadeau. Als suggestie raad ik aan om de tabs te halveren voor kleinere honden als alternatief voor je Picco Trains. Na aanvankelijke aarzeling is het kipvitaliteitsmenu nu erg populair, ik bestrooi het met een paar korrels van je vleeskruiden op het eten, ook op alle andere vleessoorten. Over het algemeen zijn jullie prod... Deze traktaties zijn van uitstekende kwaliteit, ze worden goed verdragen door mijn hond Mala en zijn erg populair bij haar en haar hondenvrienden. Ze zijn ook een prachtig cadeau. Als suggestie raad... Lees ervaringsverslag Hondenbuik, braken of diarree behoren tot het verleden Het vitaliteitsmenu kip en het vitaliteitsmenu lam zijn ideaal voor onze twee Franse buldoggen. Mijn twee honden Buddy en Maggy hebben een zeer gevoelig maagdarmkanaal en het hondenras in het algemeen heeft veel intoleranties, is het voor mij ongelooflijk moeilijk geweest om de perfecte voeding te vinden. Na een jaar verschillende voedingen van hoge kwaliteit te hebben uitgeprobeerd, kwamen we uit bij Provital en nu perfect verzorgd met de twee menu's. Mijn beide honden zijn er dol op. De gew... Het vitaliteitsmenu kip en het vitaliteitsmenu lam zijn ideaal voor onze twee Franse buldoggen. Mijn twee honden Buddy en Maggy hebben een zeer gevoelig maagdarmkanaal en het hondenras in het algemee... Lees ervaringsverslag
Glimmende zachte vacht en geen borrelende buik meer Onze kleine Rudi van 4 jaar (Russische Toy Terrier) is dol op alle soorten natvoer (Gockels Duett, Falscher Hase, Goldener Ochse .....).Onlangs hebben we het Vital Menu Organic Beef and Chicken geprobeerd. Rudi aarzelde geen seconde en het bakje was meteen leeg. Als hij thuiskomt van zijn wandeling, is zijn verwachting altijd groot als hij zijn etensbak ziet.Hij likt de kom letterlijk schoon. We mengen ook vlokken door zijn eten. Of het nu wortelvlokken, natuurvlokken of groentemix is. Alles wo... Onze kleine Rudi van 4 jaar (Russische Toy Terrier) is dol op alle soorten natvoer (Gockels Duett, Falscher Hase, Goldener Ochse .....).Onlangs hebben we het Vital Menu Organic Beef and Chicken geprob... Lees ervaringsverslag Absoluut enthousiast en een absolute koopaanbeveling! Buddy is dol op het voer en verdraagt het heel goed. We hebben geen enkel probleem en Buddy's stoelgang is perfect! Hij is dol op alle verschillende soorten die ik Buddy tot nu toe heb gegeven en tot nu toe is er geen enkele geweest die hij niet lekker vond. Zodra ik weet welke soorten Buddy's favoriet zijn, bestel ik er meer. Helemaal blij en een absolute aanrader om te kopen! Vriendelijke groeten Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Buddy is dol op het voer en verdraagt het heel goed. We hebben geen enkel probleem en Buddy's stoelgang is perfect! Hij is dol op alle verschillende soorten die ik Buddy tot nu toe heb gegeven en tot ... Lees ervaringsverslag

RyDog Vitaal Menu Kip

Kip met wortel en appel 30 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 16,75/kg 20,10 €
400g, 6 Stuk € 10,88/kg 26,10 €
800g, 6 Stuk € 7,06/kg 33,90 €