RyDog Vitaal Menu Lam

Lam met courgette 21 reviews
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 21,00/kg 25,20 €
400g, 6 Stuk € 13,65/kg 32,76 €
800g, 6 Stuk € 8,90/kg 42,72 €
incl. btw, excl. verzendkosten
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)
RyDog Vitaal Menu Lam 200g (6 Stuk)

Jouw hond zal dol zijn op ons RyDog Vitalmenü Lamm. Mals lamsvlees met aardappelen en courgettes; een echt fijnproeversmenu met alle waardevolle ingrediënten die jouw hond nodig heeft - en dat bij elke maaltijd opnieuw.

Beschrijving

Voorbereiding

Volledig uitgebalanceerd hondenvoer. Klaar om te serveren, bij voorkeur voeren op kamertemperatuur.

Speciale kenmerken van het RyDog natvoer

  • Gezond vers vlees
  • Uitsluitend gebruik van vlees dat is goedgekeurd voor menselijke consumptie
  • Exclusief gebruik van natuurlijke grondstoffen
  • Zachte bereiding dankzij koude vulling
  • Thuisbezorgservice
  • Vrij van suiker en andere smaakversterkers
  • Vrij van soja en maïs
  • Vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Vrij van lokstoffen en vulstoffen
  • Vrij van diermeel
  • Vrij van plantaardig meel en graan
  • Geen dierproeven

Samenstelling

Lijst van voedermiddelen

Spiervlees van lam 70 %
Lam Long 14 %
Lamslever 8 %
Totaal vlees 92 %
Aardappel 3 %
Courgette 3 %
Bosbessen 1 %
Verhoudingen < 1 %
Peterselie,
Eierschaalpoeder, zout
1 %
Totaal 100 %

Spiervlees omvat zowel skeletvlees als hart- en buikspier, dat is toegestaan voor menselijke consumptie. Alle waarden zijn afgerond.

Samenstelling

Vlees en dierlijke bijproducten, groenten, fruit, kruiden, mineralen

Analytische bestanddelen in de droge stof

Om de analytische componenten te kunnen vergelijken met de waarden van andere producten, is het nodig om de analytische waarden om te rekenen naar een gestandaardiseerde basis voor vergelijking. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de waarden bij 0 % vocht (= droge stof) te vergelijken. U vindt deze waarden hieronder; de wettelijk voorgeschreven waarden in relatie tot het oorspronkelijke product vindt u onder deze informatie. Afrondingen kunnen leiden tot kleine rekenkundige afwijkingen.

52 % eiwit, 31 % vet, 2 % ruwe celstof, 10 % ruwe as, 0 % vocht, 4 % NfE (~koolhydraten), 1,6 % calcium, 0,8 % fosfor, 1,0 % natrium, 34 mg/kg koper, 152 mg/kg zink, 25 mg/kg mangaan

Analytische bestanddelen

11 % eiwit, 6 % vet, 1 % ruwe celstof, 2 % ruwe as, 80 % vocht, 1 % NfE (~koolhydraten), 0,32 % calcium, 0,17 % fosfor, 0,21 % natrium, 7 mg/kg koper, 31 mg/kg zink, 5 mg/kg mangaan

Dieetadditieven

Vitamine D3: 250 IE/kg

Voedingsadvies

Voederadvies (dagelijks rantsoen gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):

Honden van 2-5 kg: ongeveer 100-200 g
Honden van 6-25 kg: ongeveer 200-600 g
Honden van 26-40 kg: ongeveer 600-800 g

Neem voor een nauwkeurigere berekening contact op met je voedingsadviseur of gebruik de Anifit voedercalculator http://futter.anifit.com.

Veelgestelde vragen

Is het voer geschikt voor puppy's?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor puppy's. Meer informatie over het voeden van puppy's vind je in onze tip"Puppy - verhuizen naar een nieuw huis".

Is het voer geschikt voor oudere honden (senioren)?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor oudere dieren. Meer informatie over het voeren van senior huisdieren vind je in onze tip"Senior huisdieren voeren".

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Voer het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook lichter verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Bevat het voedsel weinig purine?

Anifit maaltijden worden gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en bevatten daarom ook purine. Het gemiddelde urinezuurgehalte van Anifit maaltijden is ongeveer 80 mg/100g. Wij adviseren onze purinearme vlokken als purinearme vlokken.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. In wolvenprooien bijvoorbeeld zit zout in het bloed en wordt van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, milt, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijp.

Opmerkingen

Complete voeding voor honden (alle levensstadia: puppy, volwassen, senior)

Verkrijgbaar in 200g, 400g en 800g blikken

Geproduceerdt in Duitsland

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Onze Amy is een fan van gevogelte! Beste Anifit Team, Mijn Havanezer puppy Amy is 10 maanden oud en vindt alle RyDog vitality menu's heerlijk.Alleen de rundvleesvariant smaakt haar niet zo goed.Ze is de grootste fan van gevogelte.Ze is ook erg enthousiast over Gockels Duett.Als tussendoortje is ze gek op de gedroogde kippenmaagjes die in het programma zitten. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Mijn Havanezer puppy Amy is 10 maanden oud en vindt alle RyDog vitality menu's heerlijk.Alleen de rundvleesvariant smaakt haar niet zo goed.Ze is de grootste fan van gevogelte.Ze i... Lees ervaringsverslag Dankzij Anifit heeft Lilly geen spijsverteringsproblemen. Beste Anifit Team, Door haar moeilijke start (ze was een straathond) had Lilly een behoorlijk slechte spijsvertering. In het eerste jaar probeerden we alle soorten en merken voer. De meeste resulteerden in diarree of verstopping en we waren wanhopig. Uiteindelijk kwamen we Anifit tegen via vrienden en we hebben hier ook een paar dingen geprobeerd. Onze dierenarts raadde ons aan om iets te vinden dat ze nog niet eerder had gegeten (omdat ze het op straat niet zou hebben gevonden) en zo kwamen w... Beste Anifit Team, Door haar moeilijke start (ze was een straathond) had Lilly een behoorlijk slechte spijsvertering. In het eerste jaar probeerden we alle soorten en merken voer. De meeste resulteer... Lees ervaringsverslag Het lamsvlees is heerlijk! Mijn Chihuhua heeft altijd een zeer gevoelige maag gehad en kon geen natvoer verdragen. Na een tandoperatie kwam ik via internet bij Anifit terecht en ik heb er geen spijt van! De nieuwe biologische rundvlees- en lamsvleesproducten zijn ook geweldig, ze zijn momenteel onze favorieten! De varianten worden zeer goed verdragen en zijn makkelijk te portioneren in het kleine blik. Voor een kleine hond is 1 blikje genoeg voor de hele dag. De consistentie van het biologische lamsvlees is erg prettig en... Mijn Chihuhua heeft altijd een zeer gevoelige maag gehad en kon geen natvoer verdragen. Na een tandoperatie kwam ik via internet bij Anifit terecht en ik heb er geen spijt van! De nieuwe biologische r... Lees ervaringsverslag Oskar is dol op het vitaliteitsmenu met lam Beste team, Oskar is erg veeleisend met zijn eten. Een blik van 400 g wordt verdeeld over 2 dagen. Op de 3e dag moet er een andere variatie zijn. Dus probeerden we RyDog Vital Menu Lamb 400g en hij is er dol op. Het is zijn favoriet geworden. RyDog Vital Menu Lamb is iets zachter van consistentie. Omdat Oskar ook van courgettes houdt, is het perfect voor hem. Hij houdt ook van de gouden os, de valse haas en de herderspan van tijd tot tijd, maar zelden van het duet van Gockel. Vriendelijke gro... Beste team, Oskar is erg veeleisend met zijn eten. Een blik van 400 g wordt verdeeld over 2 dagen. Op de 3e dag moet er een andere variatie zijn. Dus probeerden we RyDog Vital Menu Lamb 400g en hij i... Lees ervaringsverslag
Hummels houdt van Anifit Geachte heer of mevrouw Aangezien onze Hummels al een tijdje een absolute fan is van jullie producten, schrijf ik jullie graag een testimonial! "Onze Labrador reu Hummels voldoet qua eetgedrag niet aan de "gulzigheid" die aan Labradors wordt toegeschreven. Hij is nogal hangerig en laat ook eten dat hij niet lekker vindt in zijn bak liggen. Zo kwamen we een paar jaar geleden in aanraking met de producten van ANIfit. RyDog Vital Menu Kip en Lam zijn de beste (we gebruiken de blikjes van 400 g). ... Geachte heer of mevrouw Aangezien onze Hummels al een tijdje een absolute fan is van jullie producten, schrijf ik jullie graag een testimonial! "Onze Labrador reu Hummels voldoet qua eetgedrag niet ... Lees ervaringsverslag De geur is gewoon geweldig! Geachte heer of mevrouw Mijn Havanezermeisje van één jaar accepteerde het eten meteen. Het bakje ziet eruit alsof het net is omgespoeld. Ik hou van de geur en vooral van het hoge vleesgehalte. Ik weet zeker dat mijn hond een gezonde voeding krijgt. Ik kan het voer met een gerust hart aanbevelen. Gabriela Raßbach Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Geachte heer of mevrouw Mijn Havanezermeisje van één jaar accepteerde het eten meteen. Het bakje ziet eruit alsof het net is omgespoeld. Ik hou van de geur en vooral van het hoge vleesgehalte. Ik wee... Lees ervaringsverslag Kelly tolereert RyDog heel goed. Hallo beste Provital team, Ik heb gekozen voor de twee nieuwe varianten RyDog Vital Menu Lamb en Goat&amp;Horse omdat ik mijn hond variatie in zijn voeding wil bieden. Ik vind het uiterlijk en de samenstelling van de afzonderlijke componenten erg aantrekkelijk. Het is vlees van hoge kwaliteit en het ruikt lekker. Het vleesgehalte is erg hoog en ik vind de selectie van groenten erg goed. De consistentie is niet te stevig en niet te zacht. Kelly heeft een zeer gevoelige maag en we hebben al ve... Hallo beste Provital team, Ik heb gekozen voor de twee nieuwe varianten RyDog Vital Menu Lamb en Goat&amp;Horse omdat ik mijn hond variatie in zijn voeding wil bieden. Ik vind het uiterlijk en de sa... Lees ervaringsverslag Geen spijsverteringsproblemen met lam Beste Provital team, Onze hond Alba is vijf jaar oud en kwam in juni 2020 bij ons met de hulp van de dierenwelzijnsorganisatie "Wir retten Hunde e.V.". Alba is een geweldige harige vriend. Een leven zonder haar is nu ondenkbaar voor ons. Het enige "probleem" dat Alba vanaf het begin had, was haar spijsvertering. We hadden al een aantal voedingen van zeer goede kwaliteit getest, maar Alba vond het heel moeilijk om over te schakelen van wat vermoedelijk voeding van zeer slechte kwaliteit was, n... Beste Provital team, Onze hond Alba is vijf jaar oud en kwam in juni 2020 bij ons met de hulp van de dierenwelzijnsorganisatie "Wir retten Hunde e.V.". Alba is een geweldige harige vriend. Een leve... Lees ervaringsverslag
Geen klachten meer dankzij Anifit Beste Anifit-team, Mijn Mechelse hond Lucy heeft RyDog Vital Menu lam en geit/paard en Moby Dick als supplement gehad, evenals Powerdarm en Amovit Hund. Ze heeft het genetische defect D Lokus genotype d/d (blauw, grijs) Met ANIfit is het geweldig, ze heeft geen klachten en we zijn allemaal blij dat ze het zo goed doet, er komt niets anders in huis. Ik wil jullie ook bedanken voor het geweldige voedingsschema, het advies en dat ik altijd kan bellen als er iets mis is. LG U.Rodriguez Dit ervaring... Beste Anifit-team, Mijn Mechelse hond Lucy heeft RyDog Vital Menu lam en geit/paard en Moby Dick als supplement gehad, evenals Powerdarm en Amovit Hund. Ze heeft het genetische defect D Lokus genotyp... Lees ervaringsverslag Luna is gek op het lamsvitaliteitsmenu Geacht Provital Team, Ik heb een bastaardhond uit Roemenië en een Havanezer. Mijn bastaard Luna is gek op dit lammetje. Ze is er dol op, haar bakje is altijd helemaal leeg. Mijn Havanezer daarentegen is er niet zo dol op. Smaken verschillen gewoon. Ik blijf het kopen voor mijn bastaard. 👍🏼 Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Geacht Provital Team, Ik heb een bastaardhond uit Roemenië en een Havanezer. Mijn bastaard Luna is gek op dit lammetje. Ze is er dol op, haar bakje is altijd helemaal leeg. Mijn Havanezer daarentegen... Lees ervaringsverslag Chlorella snack is een populaire traktatie Dames en heren, Onze hond is dol op het RyDog Vital Menu Lamb en verdraagt het heel goed. De diarreeproblemen die vroeger vaker voorkwamen, komen nu veel minder vaak voor. De chlorella snack 35g is een favoriete traktatie die onze hond graag eet. Het voelt goed om onze hond iets gezonds te geven. Onze Belgische herder is een zeer beweeglijk dier met een grote bewegingsdrang. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Dames en heren, Onze hond is dol op het RyDog Vital Menu Lamb en verdraagt het heel goed. De diarreeproblemen die vroeger vaker voorkwamen, komen nu veel minder vaak voor. De chlorella snack 35g is ... Lees ervaringsverslag Na veel voedseltests hebben we eindelijk de juiste gevonden! Zelfs als puppy was onze dwergpoedel Maya altijd al een kieskeurige eter. Elke maaltijd was een echte strijd. Pas met de producten van Anifit vonden we eindelijk een voeding die ze zonder uitzondering met plezier at. Met name de RyDog Vital Menu kip- en lamsvarianten zorgen er niet alleen voor dat haar bakje altijd in een mum van tijd leeg is, maar ondersteunen ook een zeer goede spijsvertering bij onze hond met kleine hoeveelheden vaste ontlasting. Na veel voedseltests hebben we eindelijk de j... Zelfs als puppy was onze dwergpoedel Maya altijd al een kieskeurige eter. Elke maaltijd was een echte strijd. Pas met de producten van Anifit vonden we eindelijk een voeding die ze zonder uitzondering... Lees ervaringsverslag
Lupa houdt al 13 jaar van Anifit Hallo lief team, Onze Lupo wordt in januari 13 jaar en eet al het grootste deel van zijn leven jullie voeding.Omdat ik hem wat afwisseling wilde bieden, heb ik de lam en kip vitality menu's geprobeerd.Beide meng ik met 2 bekers Multiflocke per maaltijd en ook dit voer verdraagt hij heel goed.Kip staat bovenaan het favorietenlijstje en de stevige samenstelling en aangename geur vielen me meteen op.Duimen maar. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo lief team, Onze Lupo wordt in januari 13 jaar en eet al het grootste deel van zijn leven jullie voeding.Omdat ik hem wat afwisseling wilde bieden, heb ik de lam en kip vitality menu's geprobeerd... Lees ervaringsverslag De jeuk is voorbij Omdat mijn Yorkshire Terrier hond een enorm huidprobleem ontwikkelde na het verlies van onze eerste hond in de roedel, moesten we absoluut een geschikte voeding vinden. Het probleem was dat haar huid kankerachtig rood was en ze zich letterlijk rauw krabde. Het toedienen van cortisone en droog allergievoer maakte haar toestand steeds erger (zodra de cortisone werd gestopt!!). Ik ben op eigen houtje gestopt met dit voer en weigerde ten strengste om de arme hond ook maar één cortisontablet meer t... Omdat mijn Yorkshire Terrier hond een enorm huidprobleem ontwikkelde na het verlies van onze eerste hond in de roedel, moesten we absoluut een geschikte voeding vinden. Het probleem was dat haar huid... Lees ervaringsverslag Goede spijsvertering en glanzende vacht. Geacht Provital Team, Onze Louis heeft een voedselintolerantie. We hebben veel verschillende opties geprobeerd en zijn op aanraden bij Anifit/Rydog uitgekomen.Hij krijgt nu al een tijdje het Rydog lamvitaliteitsmenu en dat verdraagt hij heel goed.Hij verheugt zich elke dag op zijn eten en doet het er erg goed op. Goede spijsvertering en een glanzende vacht. Ik kan dit eten ten zeerste aanbevelen! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Geacht Provital Team, Onze Louis heeft een voedselintolerantie. We hebben veel verschillende opties geprobeerd en zijn op aanraden bij Anifit/Rydog uitgekomen.Hij krijgt nu al een tijdje het Rydog la... Lees ervaringsverslag Verkleuring van de vacht neemt af Onze Maltezer hond, JULIE, heeft sinds het voorjaar van 2020 ernstige vachtverkleuring en met medicatie van de dierenarts is er niets verbeterd.We hebben nauw contact met mevrouw Zintel van Anifit...en zij raadde de alternatieve behandelaar de heer Rüben aan...met zijn medicatie en het verder verbeterde lamsvoer is er nu een aanzienlijke verbetering bereikt, dus we zijn optimistisch over de toekomst Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze Maltezer hond, JULIE, heeft sinds het voorjaar van 2020 ernstige vachtverkleuring en met medicatie van de dierenarts is er niets verbeterd.We hebben nauw contact met mevrouw Zintel van Anifit...e... Lees ervaringsverslag
Aansluitende en glanzende vacht Hallo beste Provital team, Onze zevenjarige Westie genaamd Billy krijgt elke dag het Anifit-menu. We bestellen regelmatig RyDog Vitalmenue lam of de kip variant. Hij verdraagt het heel goed en zijn bakje is altijd helemaal leeg. Hij heeft een glanzende vacht en is in topconditie. We zullen dit voer blijven gebruiken. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Hallo beste Provital team, Onze zevenjarige Westie genaamd Billy krijgt elke dag het Anifit-menu. We bestellen regelmatig RyDog Vitalmenue lam of de kip variant. Hij verdraagt het heel goed en zi... Lees ervaringsverslag Een kleine, kieskeurige hond voor fijnproevers Geacht Provital Team, Onze Lucky is nu ruim anderhalf jaar oud. Hij is een Bolonka Zwetna mix.Hij is erg kieskeurig als het op eten aankomt. Ook omdat hij een gevoelige maag heeft.Ik heb jullie assortiment dit jaar leren kennen. Deels omdat ik een paar getuigenissen had gelezen. Natuurlijk heb ik eerst het proefpakket besteld om erachter te komen wat Lucky wel en niet lust.Zijn favorieten waren snel gevonden. Lam en soms kip. Neiging naar lam.Toen werd jullie assortiment een beetje uitgebreid e... Geacht Provital Team, Onze Lucky is nu ruim anderhalf jaar oud. Hij is een Bolonka Zwetna mix.Hij is erg kieskeurig als het op eten aankomt. Ook omdat hij een gevoelige maag heeft.Ik heb jullie assor... Lees ervaringsverslag Hondenbuik, braken of diarree behoren tot het verleden Het vitaliteitsmenu kip en het vitaliteitsmenu lam zijn ideaal voor onze twee Franse buldoggen. Mijn twee honden Buddy en Maggy hebben een zeer gevoelig maagdarmkanaal en het hondenras in het algemeen heeft veel intoleranties, is het voor mij ongelooflijk moeilijk geweest om de perfecte voeding te vinden. Na een jaar verschillende voedingen van hoge kwaliteit te hebben uitgeprobeerd, kwamen we uit bij Provital en nu perfect verzorgd met de twee menu's. Mijn beide honden zijn er dol op. De gew... Het vitaliteitsmenu kip en het vitaliteitsmenu lam zijn ideaal voor onze twee Franse buldoggen. Mijn twee honden Buddy en Maggy hebben een zeer gevoelig maagdarmkanaal en het hondenras in het algemee... Lees ervaringsverslag Een hele opluchting Beste Anifit Team, Parcley had constant diarree voordat hij overging op Anifit. Ik voer Rydog lam en geit/paard, en hij verdraagt Thanksgiving Day met kalkoen ook heel goed. De aardappelvlokken zijn een aanvulling op het voer voor zijn gevoelige maag en bespaart me elke dag aardappelen koken. Een hele opluchting 🙂 Ik hoop op meer monoproteïne varianten voor honden met voedselintoleranties in de toekomst. Ga zo door! Het allerbeste Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit Team, Parcley had constant diarree voordat hij overging op Anifit. Ik voer Rydog lam en geit/paard, en hij verdraagt Thanksgiving Day met kalkoen ook heel goed. De aardappelvlokken zijn ... Lees ervaringsverslag
Jacks verandering van voedsel Sandra gaf ons geweldig advies en daar zijn we haar dankbaar voor. We zijn super tevreden. In het begin was ik een beetje sceptisch over het veranderen van het voer van mijn hond, maar dat veranderde snel - ten goede, natuurlijk :-) We kwamen een geweldig merk tegen dat ook goed wordt verdragen door honden met spijsverteringsproblemen en dat ook veel waarde hecht aan voer dat geschikt is voor de soort. Onze Jack is dol op de Schmeckies en het natvoer, hij kan ze bijna niet weerstaan en de bak ... Sandra gaf ons geweldig advies en daar zijn we haar dankbaar voor. We zijn super tevreden. In het begin was ik een beetje sceptisch over het veranderen van het voer van mijn hond, maar dat veranderde... Lees ervaringsverslag

RyDog Vitaal Menu Lam

Lam met courgette 21 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 6 Stuk € 21,00/kg 25,20 €
400g, 6 Stuk € 13,65/kg 32,76 €
800g, 6 Stuk € 8,90/kg 42,72 €