Fretten snack

Gevriesdroogde stukjes vlees 3 reviews
Fretten snack Hühnerherzen 50g (1 Stuk)
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
Rinderherzen 50g, 1 Stuk € 128,00/kg 6,40 €
Hühnerherzen 50g, 1 Stuk € 182,00/kg 9,10 €
incl. btw, excl. verzendkosten
Fretten snack Hühnerherzen 50g (1 Stuk)
Fretten snack Hühnerherzen 50g (1 Stuk)
Fretten snack Hühnerherzen 50g (1 Stuk)
Fretten snack Hühnerherzen 50g (1 Stuk)

Superlekkernijen met een intens aroma, maximale smaak, lange houdbaarheid en veel vitale voedingsstoffen.

Beschrijving

Door onze speciale vriesdroogtechniek blijven smaak, aroma en voedingsstoffen maximaal behouden. Onze bijzonder voorzichtige verwerking zorgt voor een lange houdbaarheid, waardoor de traktaties ideaal zijn voor onderweg, training en als dagelijkse beloning.

Onze proteïnerijke traktaties vergroten en behouden de spiermassa in het lichaam en dragen bij aan het behoud van normale botten.

Beierse kwaliteit

We zijn er trots op dat we onze ingrediënten waar mogelijk regionaal inkopen en in Beieren verwerken om de kwaliteit voor je huisdier te maximaliseren.

Speciale functies

  • Vrij van conserveringsmiddelen
  • Vrij van additieven
  • 100 % natuur
  • Glutenvrij
  • Het vlees was niet bestraald en niet behandeld met chloor.

Samenstelling

Samenstelling

Kippenhart (gevriesdroogd)

Analytische componenten

74% ruw eiwit, 20% ruwe oliën en vetten, 0,3% ruwe celstof, 5% ruwe as

Voedingsadvies

Voer als traktatie naar behoefte

Opmerkingen

Straight voeding voor fretten
Zakje met 50 g
Gewicht voor vriesdrogen: ca. 200 g

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Cosmo is enthousiast over ANIfit kippenhartjes: perfect als trainingssnack en beloning Cosmo is dol op alle Anifit-producten tot nu toe, maar hij is vooral dol op de kippenhartjes. Het formaat is perfect als trainingssnack en omdat ze hem erg sterk lijken te ruiken, zijn ze ook perfect voor zoekspelletjes... hij vindt zijn kippenhartjes altijd! We geven ze hem ook altijd als we nieuwe commando's aan het oefenen zijn en hem willen belonen met iets bijzonder lekkers. Omdat de kippenhartjes heel licht zijn en de hele verpakking maar 35 gram weegt, kunnen we hem er zonder aarzelen n... Cosmo is dol op alle Anifit-producten tot nu toe, maar hij is vooral dol op de kippenhartjes. Het formaat is perfect als trainingssnack en omdat ze hem erg sterk lijken te ruiken, zijn ze ook perfect ... Lees ervaringsverslag Geredde kip, roodbaars en chlorella Grisu Onze kat Grisu at niets meer door een darmontsteking na antibiotica, accepteerde geen eten meer, weigerde alles, dronk alleen nog maar. Ze overleefde op kip, roodbaars en chlorella snacks totdat de medicatie begon te werken. Ze liep vol afschuw weg van al het andere voedsel. Zelfs zonder deze levensbedreigende situatie is ze dol op de snacks, maar nu waren ze levensreddend voor onze Mietze. BEDANKT! Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze kat Grisu at niets meer door een darmontsteking na antibiotica, accepteerde geen eten meer, weigerde alles, dronk alleen nog maar. Ze overleefde op kip, roodbaars en chlorella snacks totdat de m... Lees ervaringsverslag Fabia is dol op de kippenhartjes Dames en heren, Ik geef u graag de volgende feedback over uw producten. Ik en vooral mijn huskyhond Fabia zijn erg blij met de erkenning, want ik investeer weer in haar favoriete traktaties en voer van Anivit. Maar eerst dit: 1e hondFerrara FABIA van Snowdog Farm, een 12-jarige gesteriliseerde teef, is een echte raszuivere husky dame: vrouwelijk, mooi, koppig en dominant. Helaas wordt ze met haar 12 jaar begrijpelijkerwijs een beetje oud, waardoor ze niet meer rent, maar elke dag 3 tot 5 kil... Dames en heren, Ik geef u graag de volgende feedback over uw producten. Ik en vooral mijn huskyhond Fabia zijn erg blij met de erkenning, want ik investeer weer in haar favoriete traktaties en voer v... Lees ervaringsverslag

Fretten snack

Gevriesdroogde stukjes vlees 3 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
Rinderherzen 50g, 1 Stuk € 128,00/kg 6,40 €
Hühnerherzen 50g, 1 Stuk € 182,00/kg 9,10 €