Een pakket met verschillende gerechten voor een gezonde voeding voor honden.

Beschrijving

Het hondenproefpakket bestaat uit:

200g proefpakket

4 blikken Gockel's Duett
1 blikje Falscher Hase
1 blikje Schäfers Pfanne
1 blikje Thanksgiving Day
1 blikje Witwe Boltes Schrecken
1 proefzakje aardappelvlokken 90g
1 proefzakje Picco Train
1 proefzakje gevriesdroogde runderhartjes
1 proefzakje Hert snack
1 Anifit voedingsgids (Duits)
1 klik deksel

400g proefpakket

zoals het 200g proefpakket, maar met blikken van 400g en bovendien 1 blik "Zum Goldenen Ochsen" en 2 proefzakjes aardappelvlokken 90g (in plaats van 1 zakje)

810 g proefpakket

zoals het 200g proefpakket, maar met blikken van 810g en daarnaast 1 blik "Zum Goldenen Ochsen" en 5 proefzakjes aardappelvlokken 90g (in plaats van 1 zakje)

Samenstelling

Samenstelling

Zie de declaratie van het desbetreffende product

Analytische bestanddelen

Zie de declaratie van het desbetreffende product

Voedingsadvies

Voor de eerste voeding raden we het volgende aan

Voer eerst alle blikjes van Gockel’s Duett en dan pas de andere soorten. Waarom? Omdat Gockel’s Duett speciaal ontwikkeld is voor een voeromschakeling en de darmflora verbetert. Voor gevoelige dieren is het zelfs aan de raden om Gockel’s Duett één maand lang te geven.

Voedingsadvies

Zie de declaratie van het desbetreffende product

Veelgestelde vragen

Is het voer geschikt voor puppy's?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor puppy's. Meer informatie over het voeden van puppy's vind je in onze tip"Puppy - verhuizen naar een nieuw huis".

Is het voer geschikt voor oudere honden (senioren)?

Ja, de voedingswaarden van deze maaltijd voldoen aan de eisen voor oudere dieren. Meer informatie over het voeren van senior huisdieren vind je in onze tip"Senior huisdieren voeren".

Wat is de houdbaarheid van het voedsel?

Als het blik eenmaal geopend is, moet het binnen twee dagen gebruikt worden, omdat al onze gerechten bewust geen conserveringsmiddelen bevatten. Het product in de koelkast bewaren helpt om het zo vers mogelijk te houden: onze praktische klikdeksels zijn ideaal om de geur in het blik te houden en het product te beschermen. Voer het voedsel echter niet koud, maar lichtjes opgewarmd (bijvoorbeeld door er wat heet water over te gieten). Dit smaakt niet alleen beter voor de dieren, het maakt de maaltijd ook makkelijker verteerbaar.

Is het mogelijk om het product in te vriezen?

Als je het product direct na opening invriest, is dit mogelijk.

Wat is de calcium-fosforverhouding?

De waarden voor fosfor en calcium zijn te vinden onder de analytische bestanddelen in het tabblad "Samenstelling". Het is belangrijk om te weten dat de calciumwaarde altijd hoger is dan de fosforwaarde.

Bevat het voedsel weinig purine?

Anifit maaltijden worden gekenmerkt door een hoog vleesgehalte en bevatten daarom ook purine. Het gemiddelde urinezuurgehalte van Anifit maaltijden is ongeveer 80 mg/100g. Wij adviseren onze purinearme vlokken als purinearme vlokken.

Waarom wordt zout toegevoegd?

Zout is een belangrijk mineraal voor het lichaam en de toevoeging ervan is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende zout in het product zit. In wolvenprooien bijvoorbeeld zit zout in het bloed en wordt van daaruit opgenomen.

Welke dierlijke bijproducten gebruikt Anifit?

De ingrediënten die we gebruiken staan vermeld in de lijst met voedermiddelen voor elk gerecht. We gebruiken alleen pens, hart, lever, kippenmagen, milt, karkassen, longen, slokdarm en runderluchtpijp.

Opmerkingen

Certificeringen

Ons bedrijf (Provital GmbH) is biologisch gecertificeerd door BCS ÖKO Garantie GmbH (DE-ÖKO-001) en ISO-9001 gecertificeerd door TÜV Süd Management Service GmbH.

Productgegevens

Combiverpakking

Verkrijgbaar in 200g, 400g en 810g blikken

Geproduceerd in Zweden

Dat zeggen onze klanten

Jede Verbraucherbewertung wird vor ihrer Veröffentlichung auf ihre Echtheit überprüft, sodass sichergestellt ist, dass die  Bewertungen nur von Verbrauchern stammen, die die bewerteten Produkte auch tatsächlich erworben/genutzt haben. Die Überprüfung geschieht durch Abgleich der Kundendaten mit den bei uns getätigten Bestellungen. Bewertungen von nicht zugeordneten Personen werden nicht veröffentlicht.

Jacky Beste Anifit Team, Dankzij de hondentraining van mevrouw Gaigl hebben we succes gehad met onze hond Jacky, die vroeger een probleemhond was, strikt genomen. Hij had de scepter in zijn "poot". Omdat we destijds de verkeerde informatie kregen, danste hij echt op onze neus. Hij luisterde niet, laat staan dat wij hem vertelden wat hij moest doen. Hij dacht dat hij de baas was en wij de onderdanen. Dankzij een hele aardige, geduldige hondentrainer zonder vooroordelen tegen punkers;), die altijd kla... Beste Anifit Team, Dankzij de hondentraining van mevrouw Gaigl hebben we succes gehad met onze hond Jacky, die vroeger een probleemhond was, strikt genomen. Hij had de scepter in zijn "poot". Omdat w... Lees ervaringsverslag Lotte Hallo lieve Anifit team, in het bijzonder lieve Yvonne Nederkorn... heel hartelijk dank voor het geweldige advies en vooral voor de super producten. Onze kleine Lotte is meer dan enthousiast. Ze "bespringt" haar eten elke dag opnieuw en haar etensbakje is meer dan leeg&schoon!!! ;-) Wat me nog meer is opgevallen... sinds we Lotte natvoer van Anifit geven, "ruikt" ze niet meer als een hond ;-) en haar vacht is "zachter"... :-) :-) :-) We zijn echt ALLEMAAL heel tevreden...! Hartelijk dank d... Hallo lieve Anifit team, in het bijzonder lieve Yvonne Nederkorn... heel hartelijk dank voor het geweldige advies en vooral voor de super producten. Onze kleine Lotte is meer dan enthousiast. Ze "bes... Lees ervaringsverslag Allround blije viervoeters Beste Anifit Team, Mijn ervaring met Anifit verliep vanaf het eerste contact heel goed, na een prettig gesprek met mevrouw Nederkorn bestelde ik een proef/kennismakingspakket voor mijn dieren. Dit kwam zeer snel aan. Onze dieren kwamen meteen kijken en het voer werd geaccepteerd. Onze 2 honden konden niet wachten en hebben het bakje meteen geïnhaleerd, onze katten hadden even wat langer nodig, maar hebben het ook geproefd. Ik vind de samenstelling ook geweldig en ze verdragen het goed. Ik kijk ... Beste Anifit Team, Mijn ervaring met Anifit verliep vanaf het eerste contact heel goed, na een prettig gesprek met mevrouw Nederkorn bestelde ik een proef/kennismakingspakket voor mijn dieren. Dit kw... Lees ervaringsverslag CHEWY en zijn eerste Anifit-monsters Beste Anifit-team, Sinds 19 juni hebben we een bastaardhond van de dierenbescherming, die mij en ons nu altijd vergezelt en ons allemaal heel gelukkig maakt. Ik wilde mijn "Chewy", een Chow-Chow-Havanezer mix uit Zuid-Spanje, hetzelfde voer geven als mijn vorige hond, die helaas in het voorjaar is overleden. In eerste instantie bestelde ik een proefpakket. Ik geef hem nu 2 weken verschillende soorten Anifit en ik heb gemerkt dat hij veel alerter en oplettender is geworden. Dit was voor mij heel... Beste Anifit-team, Sinds 19 juni hebben we een bastaardhond van de dierenbescherming, die mij en ons nu altijd vergezelt en ons allemaal heel gelukkig maakt. Ik wilde mijn "Chewy", een Chow-Chow-Hava... Lees ervaringsverslag
Ander voedsel voor Branka Beste team, Ik wil graag mijn ervaring met Anifit voeding delen. Branka, mijn 4 jaar oude Franse Bulldog is een zeer slechte eter en het is moeilijk om iets geschikts te vinden dat ze ook kan verdragen. We kregen in eerste instantie goed advies en de proefset werd heel snel geleverd. En wat kan ik zeggen? Ik baalde dat ik de kleine set had besteld, Branka at de blikjes achter elkaar in en ik was verbaasd toen ze "gewoon" 400 gram opat. En het beste van alles is dat ze het heel goed verdraagt. ... Beste team, Ik wil graag mijn ervaring met Anifit voeding delen. Branka, mijn 4 jaar oude Franse Bulldog is een zeer slechte eter en het is moeilijk om iets geschikts te vinden dat ze ook kan verdrag... Lees ervaringsverslag Goed verdragen ondanks gevoelige maag Beste Anifit-team, Zeer goed verdragen hondenvoer. We hebben zes blikken cadeau gekregen van vrienden. Onze hond heeft een gevoelige maag en daarom hebben we veel verschillende soorten voer geprobeerd. Gelukkig hebben we via het RyDog-voer een tweede fabrikant gevonden. Ik kan het voer van harte aanbevelen. Met vriendelijke groeten Andrzej Harasimowicz Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Beste Anifit-team, Zeer goed verdragen hondenvoer. We hebben zes blikken cadeau gekregen van vrienden. Onze hond heeft een gevoelige maag en daarom hebben we veel verschillende soorten voer geprobeer... Lees ervaringsverslag Dankzij Anifit heeft Jerry geen diarree meer! Hallo beste Anifit-team, Ik heb jullie natvoer besteld voor mijn hond Jerry (tweeënhalf jaar oud). Ik was overtuigd door de verklaring dat er geen dierproeven worden gedaan en dat er alleen ingrediënten worden gebruikt die eetbaar zijn voor mensen. Toen het eerste pakket arriveerde en ik het natvoer voor de eerste keer voor mijn Jerry neerzette, zoog hij het letterlijk naar binnen en kreeg geen diarree. Het natvoer is van zeer hoge kwaliteit met een hoog vleesgehalte en het ruikt ook nog eens l... Hallo beste Anifit-team, Ik heb jullie natvoer besteld voor mijn hond Jerry (tweeënhalf jaar oud). Ik was overtuigd door de verklaring dat er geen dierproeven worden gedaan en dat er alleen ingrediën... Lees ervaringsverslag Pina houdt van het kalfsschenkelbot Beste Ani Fit Team, Mijn naam is Pina en ik ben 5 jaar oud. Ik ben een Chihuahua en een van de kleinste hondjes ter wereld. Ik heb een hele speciale vachtkleur die Merle heet. Mijn baasje heeft een bot besteld bij Anifit zodat ik niet meer op zijn schoenen zou kauwen. Het bot smaakt me erg goed. Maar ik heb nog veel werk te doen, het bot is nu bijna groter dan ik. Als het mooi weer is, kan ik zonder riem door onze tuin rennen en genieten van mijn kauwplezier. Ik vind het ook leuk om het te beg... Beste Ani Fit Team, Mijn naam is Pina en ik ben 5 jaar oud. Ik ben een Chihuahua en een van de kleinste hondjes ter wereld. Ik heb een hele speciale vachtkleur die Merle heet. Mijn baasje heeft een b... Lees ervaringsverslag
Actiever en fitter met ANIFIT Onze kleine Bolonka zwetna jongen (14 jaar oud) wilde zijn eten niet meer. We hebben hem al die jaren natvoer gegeven en het altijd opgedeeld in 3 maaltijden, omdat hij al vanaf het begin een gevoelige maag heeft. Enige tijd geleden at hij niet meer met plezier en vrienden, dus zijn we begonnen met een verandering van voeding (AniForte® natvoer LandChicken - "kip met wortelen") voor 4 weken. En toen, vier weken geleden, braakte hij eindeloos, we gingen naar de dierenarts, diagnose gastritis. ... Onze kleine Bolonka zwetna jongen (14 jaar oud) wilde zijn eten niet meer. We hebben hem al die jaren natvoer gegeven en het altijd opgedeeld in 3 maaltijden, omdat hij al vanaf het begin een gevoel... Lees ervaringsverslag Onze hond is enthousiast over elk product. We voeren nu ongeveer 2 maanden Anifit en RyDog (Vital Menu Gevogelte). Onze hond is dolblij met elk product. De omschakeling verliep vlot en was na 4 dagen voltooid. Omdat onze hond haar oude voer niet wilde aanraken en 2 dagen niets wilde eten, kwam ik Anifit tegen en probeerde ik het proefpakket. En ziedaar, ze at het voer en vond het lekker. De vlokken werken ook heel goed. Ik moet ook zeggen dat het erg lekker ruikt als je het blik opent. We zijn er heel blij mee. Ook al is de prijs hoger... We voeren nu ongeveer 2 maanden Anifit en RyDog (Vital Menu Gevogelte). Onze hond is dolblij met elk product. De omschakeling verliep vlot en was na 4 dagen voltooid. Omdat onze hond haar oude voer n... Lees ervaringsverslag Liza blijft aan de etensbak plakken We hebben nu een paar voerfabrikanten geprobeerd en zijn uiteindelijk bij Anifit uitgekomen door een gedetailleerde review in een blog en wat kan ik zeggen?Onze huskyhond Liza vindt het heerlijk!De belangrijkste reden voor de overstap waren haar bijna chronische oorontstekingen en haar ondergewicht.De dierenarts raadde daarom aan om over te stappen op iets ongebruikelijkere vleesbronnen, dus weg van kip en rund, voor het geval de oorontsteking daardoor werd veroorzaakt.Je vindt niet veel fabrika... We hebben nu een paar voerfabrikanten geprobeerd en zijn uiteindelijk bij Anifit uitgekomen door een gedetailleerde review in een blog en wat kan ik zeggen?Onze huskyhond Liza vindt het heerlijk!De be... Lees ervaringsverslag Vol energie als een wervelwind dankzij Anifit Beste Anifit-team, Mijn Frieda krijgt dit natvoer al bijna drie jaar, als ik het me goed herinner.Na het puppyvoer ben ik direct overgestapt op Anifit omdat ik Anifit steeds tegenkwam op het net in mijn zoektocht naar een goed natvoer.goed natvoer, bleef ik Anifit tegenkomen op het net. Frieda eet het graag, ze heeft tot nu toe elke soort verdragen.We hebben nu voor het eerst Moby Dick besteld, die ze nog niet eerder heeft gehad.Volgende week kan ik je hier meer over vertellen. Ze is levendig... Beste Anifit-team, Mijn Frieda krijgt dit natvoer al bijna drie jaar, als ik het me goed herinner.Na het puppyvoer ben ik direct overgestapt op Anifit omdat ik Anifit steeds tegenkwam op het net in m... Lees ervaringsverslag
Enya houdt van Anifit en de snacks Enya, een Labradoodle Medium, is nu bijna 1 1/2 jaar oud en is al van jongs af aan bij ons.We hebben jullie al vroeg leren kennen na veel onderzoek op internet. Ze is dol op alle soorten, dus ik koop altijd verschillende om haar wat afwisseling te geven. Toen de hertenvleesvlokken erbij kwamen, wilde ik ze meteen proberen, dus Enya ook. Ik neem ze mee tussen het spelen door (in een kartonnen rol, snuffeldoos...) of ook een handjevol als ze honger krijgt. Dus ga zo door. We staan altijd open v... Enya, een Labradoodle Medium, is nu bijna 1 1/2 jaar oud en is al van jongs af aan bij ons.We hebben jullie al vroeg leren kennen na veel onderzoek op internet. Ze is dol op alle soorten, dus ik koop ... Lees ervaringsverslag PeeWee is een grote visfan Hallo beste Provital team, Mijn Mechelse hond PeeWee krijgt al jaren Anifit-blikken.Een belangrijk criterium voor mij was dat mijn hond het voer langere tijd verdraagt, omdat we in het verleden helaas problemen hebben gehad met andere soorten voer, dat het van hoge kwaliteit is - en een heel belangrijk aspect: het moet mijn hond goed smaken!Dit is allemaal waar. PeeWee drinkt haar bakje met verve leeg en toen ik las dat het blikje "Moby Dick" vis nu ook verkrijgbaar was, wist ik dat ze dat ook... Hallo beste Provital team, Mijn Mechelse hond PeeWee krijgt al jaren Anifit-blikken.Een belangrijk criterium voor mij was dat mijn hond het voer langere tijd verdraagt, omdat we in het verleden helaa... Lees ervaringsverslag Een koekje werkt altijd We voeren onze honden nu ongeveer een jaar uitsluitend met Anifit-producten, van natvoer tot traktaties. Het is gevarieerd en ze vinden het nog steeds lekker. Ik hoef niet eens met ander eten thuis te komen. De Picco Tabs zijn bijzonder populair.Ze passen in elke broek- en jaszak en zijn altijd bij je. Zelfs thuis is een koekje altijd een goed idee. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. We voeren onze honden nu ongeveer een jaar uitsluitend met Anifit-producten, van natvoer tot traktaties. Het is gevarieerd en ze vinden het nog steeds lekker. Ik hoef niet eens met ander eten thuis t... Lees ervaringsverslag Luna verdraagt de vleesvlokken heel goed We hebben onze Luna, een Maltipoo, in augustus op de leeftijd van 12 weken bij de fokker gehaald. Alles ging goed, behalve het voer. We bleven haar het voer van de fokker geven. Maar ze at nauwelijks en als ze at, was het altijd in etappes. Dat wisten we niet van de twee honden die we daarvoor hadden.Dus keek ik in de Facebookgroep om te zien wat andere mensen haar voerden. Na wat onderzoek kwam ik Anifit tegen. De voeding en de samenstelling overtuigden me. Ook het voedingsadvies spreekt me aa... We hebben onze Luna, een Maltipoo, in augustus op de leeftijd van 12 weken bij de fokker gehaald. Alles ging goed, behalve het voer. We bleven haar het voer van de fokker geven. Maar ze at nauwelijks ... Lees ervaringsverslag
Lotta voelt goed rondom Hallo Provital, Onze Goldendoodle hond Lotta krijgt al een tijdje Anifit natuurlijke vlokken met groenten gemengd in de verschillende Anifit natvoer mixen. Haar favorieten zijn Schäfer's Pfanne, Witwe Boltes Schrecken, Falscher Hase en Thanksgiving Day. Ze mengen allemaal heerlijk met de natuurlijke vlokken en onze Lotta geniet er al heel lang van. Ze heeft een hele mooie vacht en voelt rondom goed aan, zoals je goed kunt zien op de foto.Ik bestel de Anifit en de natuurlijke vlokken al een tij... Hallo Provital, Onze Goldendoodle hond Lotta krijgt al een tijdje Anifit natuurlijke vlokken met groenten gemengd in de verschillende Anifit natvoer mixen. Haar favorieten zijn Schäfer's Pfanne, Wit... Lees ervaringsverslag Spijsvertering is veel beter geworden Hallo allemaal!Onze bastaard Aaron vindt het natvoer erg lekker. Zoals jullie aanraden heb ik hem eerst de 4 blikjes kip gegeven en daarna de andere varianten uit het proefpakket en ik moet zeggen dat hij het ook erg lekker vindt. Hij verteert dit voer veel beter, heeft geen diarree meer en hoeft ook veel minder te poepen. De runderoren zijn ook geweldig. Hij heeft nog nooit zoiets gehad. Hij is er gek op. Ik zal hem zeker deze geweldige producten blijven voeren. Vriendelijke groetenErna van Mi... Hallo allemaal!Onze bastaard Aaron vindt het natvoer erg lekker. Zoals jullie aanraden heb ik hem eerst de 4 blikjes kip gegeven en daarna de andere varianten uit het proefpakket en ik moet zeggen dat... Lees ervaringsverslag Piep Fidel met Anifit! Op 7 maart 2022 waren we op zoek naar nieuw voer voor onze twee honden 🐶 🐕! We kwamen zeer goede informatie tegen over ANIfit. We hebben toen een bericht achtergelaten bij mevrouw Zintl! Ze belde ons heel snel terug. Ze legde ons uit wat we konden nemen voor een zeer gevoelige hond. Onze Timmy, een reu, is wit en erg gevoelig. Volgens de dierenarts moet hij een duur speciaal droogvoer eten. Enthousiasme van ons zonnetje - ik sta het toe, ik heb honger maar ik vind het niet lekker. Toen we me... Op 7 maart 2022 waren we op zoek naar nieuw voer voor onze twee honden 🐶 🐕! We kwamen zeer goede informatie tegen over ANIfit. We hebben toen een bericht achtergelaten bij mevrouw Zintl! Ze belde on... Lees ervaringsverslag het allerbeste is" Gezonde traktaties zonder lege calorieën, vet en chemische toevoegingen Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Hedi Pollermeier, ik ben een twee jaar oude Yorkshire Dwarf Spitz mix teef met een gewicht van maar liefst 3,4 kg. Ik bewaak een groot landgoed en het omliggende bos en word altijd geprezen door mijn roedelleden. Helaas mag ik niet de baas zijn, dat is Mausi. Mausi is altijd de baas, zelfs Schatz is ondergeschikt aan haar. Zo noemen ze elkaar tenminste altijd, voor mij zijn het papa en mama. Ik ben een slimme en lieve hond en hou het meest van mijn ... Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Hedi Pollermeier, ik ben een twee jaar oude Yorkshire Dwarf Spitz mix teef met een gewicht van maar liefst 3,4 kg. Ik bewaak een groot landgoed en het om... Lees ervaringsverslag
Sissi houdt van het eten Beste Anifit Team. We hebben een Yorkshire Terrier dame van 12 jaar oud, ze had last van constipatie. Ik ontdekte Anifit via Facebook en sprak Carolin Glomb persoonlijk. Ze gaf me heel goed advies en ik ben toen begonnen met het voerconversiepakket en de Powerdarm. Sissi is dol op het voer en alle lekkernijen. We gebruiken het voer nu bijna een half jaar en ze doet het erg goed. Geen constipatie meer en ze is vitaler. De dierenarts is verleden tijd. Bedankt voor het lekkere eten 🥰👍 en beda... Beste Anifit Team. We hebben een Yorkshire Terrier dame van 12 jaar oud, ze had last van constipatie. Ik ontdekte Anifit via Facebook en sprak Carolin Glomb persoonlijk. Ze gaf me heel goed advies ... Lees ervaringsverslag Chuck kijkt altijd uit naar elke maaltijd In december 2021 brachten we onze hond Chuck uit Bosnië via een organisatie naar ons toe uit een asiel. Hij was toen ongeveer zes maanden oud. Hij was natuurlijk niet goed gevoed, dus hebben we hem op advies van de dierenarts voedingssupplementen gegeven. Helaas had hij een erg gevoelige maag. Dit normaliseerde echter na zes maanden. Plotseling raakte hij van de ene op de andere dag zijn droogvoer nauwelijks meer aan en verloor hij weer veel gewicht. Verschillende mensen bleven ons Anifit aanrad... In december 2021 brachten we onze hond Chuck uit Bosnië via een organisatie naar ons toe uit een asiel. Hij was toen ongeveer zes maanden oud. Hij was natuurlijk niet goed gevoed, dus hebben we hem op... Lees ervaringsverslag Mila's overstap naar ANIfit: een gevoel van prestatie met positieve veranderingen Onze Mila, 13 jaar, zit nog midden in de omschakeling, maar heeft tot nu toe echt van elke maaltijd genoten (daarvoor liet ze het eten vaak staan) en was de eerste die het Anifit-voer at 🙈 Haar maag is ook aanzienlijk hersteld en er is tot nu toe geen nieuwe diarree of braken geweest. We zitten nu op ongeveer 50:50 oud en nieuw voer en hebben er vertrouwen in dat het steeds beter zal gaan 🙂🐶 We staan onder toezicht van Sandra Paruzel. Dit ervaringsverslag is automatisch vertaald. Onze Mila, 13 jaar, zit nog midden in de omschakeling, maar heeft tot nu toe echt van elke maaltijd genoten (daarvoor liet ze het eten vaak staan) en was de eerste die het Anifit-voer at 🙈 Haar maag... Lees ervaringsverslag Beste voeding voor kater Bleky We hebben onze kater uit het dierenasiel gehaald. We konden gebruik maken van het Anifit-hulpprogramma voor dieren. Dat was geweldig, want ik had al voor Anifit gekozen toen ik op zoek was naar gezonde voeding. Hij at heel weinig in het asiel en gaf de voorkeur aan droogvoer. Ik was erg benieuwd hoe het bij ons zou gaan. Bleky vond het Anifit-voer meteen erg lekker en binnen een week verhoogde hij zijn rantsoen van iets minder dan 300 g naar ongeveer 800 g blikjes per dag. Tussendoor probeer... We hebben onze kater uit het dierenasiel gehaald. We konden gebruik maken van het Anifit-hulpprogramma voor dieren. Dat was geweldig, want ik had al voor Anifit gekozen toen ik op zoek was naar gezond... Lees ervaringsverslag

Proefpakket hond

Verschillende varieties om te testen 24 reviews
Maat Prijs/basisgewicht Verkoopprijs
200g, 1 Set met verschillende soorten natvoer / vlokken en testpakketten 31,40 €
400g, 1 Set met verschillende soorten / natvoer / vlokken en testpakketten 44,20 €
810g, 1 Set met verschillende soorten natvoer / vlokken en testpakketten 58,80 €